Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam serdecznie wszystkich na forum. Jak widać mam xywę sOnar. W okretach podwodnych siedzę od lat i niemal zawodowo . Należę do szeregu grup poszukiwawczych, expedycyjnych i exploracyjnych oraz około 16stu stowarzyszeń na świecie. Dołączyłem do tego forum dlatego, bo szukam ekipy na wspólne wypady w morze. Chętnie dołączam do TEAMU. pozdrawiam sOnar.
_________________ Witam Gość, Zapraszam na mostek.
sOnar [Usunięty] Kommodore
#7 Wysłany: 7 Grudzień 2006, 12:01
Dziekuje za gorące powitanko . Na wolnym gram w serię Silent Hunter. Mam jedynkę, dwójkę i trójkę z większością patchy. Pudełeczka zdobią pokój, jak i garstka kriegsmarine akcesorii. Należy wspomnieć, że śledzę symulacje morskie od czasów Spectruma, Atari, Atari ST, C64, Amiga - no i PeCeta z archaicznym zegarem 12 Mhz (xt), gdzie rozbijalem sie po morzach. Takie gierki jak Gato, seria Silent Service, Das Boot, Uboot, 669 i podobne do tej pory mam pod ręką . Grywam z sympatii. Silent Service rządził długo a jego najlepsza wersja w jaką mi było dane grać - to konwersja na Atari ST... Leży na pólce i Enigma: Rising Tide...
Na codzień jestem grafikiem 2D/3D. Co jeszcze? Elektronikiem, konstruktorem wykrywaczy metali, grotolazem, tank i treasure hunterem... ect. Lubię sobie też łamać kody enigmy. Sporo wymieniać ale nie wypada . Serdecznie Was pozdrawiam. sOnar
PS. Robię stronkę o okrętach podwodnych. Bedzie tam sporo moich map do SH 1,2,3. Jacyś chętni? Może ktoś arty napisze
PS. Tak, na avatarze to ja
Ostatnio zmieniony przez sOnar 7 Grudzień 2006, 12:06, w całości zmieniany 2 razy
MELDUJE PIERWSZE SUKCESY W BIAŁO-CZERWONYCH BARWACH!
Dopiero od 6 dni gram po sieci reprezentując Was i 'REDANDWHITE DEVILS' i nieźle kosze, chyba że są lagi
Jeszcze nie udało mi się spaść poniżej 3 miejsca w rankingach.a gram niemal codziennie.
Trzeba Was dzielnie reprezentować . Już dostałem zaproszenia do niemieckich, amerykańskich klanów. Dziwią się że działam jako polski 'Lone Wolf'. Kto z Was dołączy do paki SHIII po nocach?
a oto jedna z propozycji:
I would like to take this opportunity to personally welcome you to The #### Clan. Please go to www.####### and register in the forums. I will send you out an activation key as soon as I see your entry there. If you will check out the members pageyou will see your name and country there at this point. So you can begin to play stat games immediately.
Your best bet is to get Teamspeak 2 and look for members there to play stat games. You can find Teamspeak info and downloads at our site. All info for setting up TS is in the forum. Once you get into Teampseak 2 you can ask other members anything else you might need to know. The password for all games at our site and for teamspeak is "pass".
I am attaching the latest version of the STAT maps we use .
Once again Welcome Aboard and I look forward to meeting you.
Staff
CO: SilentHunter
XO:Weno
Staff Seargants: Wndrwtr
Staff Seargants: Tdr
Staff Seargants: Mcken
P.S. I need to know what country you are from mate.
Thanks,
SilentHunter
ps. ale zawsze będę z Wami - póki żyję . pozdra
Ostatnio zmieniony przez sOnar 13 Grudzień 2006, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Adam Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Lut 2006 Posty: 78 Skąd: Żory
#15 Wysłany: 14 Grudzień 2006, 16:41
Sonar - moglibyśmy się kiedyś zgadać na wspólną zabawę w Olsztynie
sOnar [Usunięty] Kommodore
#16 Wysłany: 29 Grudzień 2006, 05:40
PL_Marco napisał/a:
Mam pytanie do ciebie "sOnar" mianowicie na jakim poziomie realizmu grasz w tych grach?
Witam. Gram na 100% bo tak lubię. Jest jak naprawdę. W domu na solo ćwiczę sobie czasem z ogólnym widoczkiem dookoła. Tak dla fajnych scen. Grywam po sieci ale tam nikt nie lubi reala przez co nudzę się albo robię demolę. Nie ukrywam że jest wielu dobrych ludzi w te klocki ale o amerykanach mi się nawet mówić nie chce bo szkoda gadać. Szkoda że w grach nie ma do włączenia opcji niania. Bue... jeden z takich pseudo klanów to 'WD' i choć są tam mili ludzie to jednak są manipulowani przez czystych dziadów i lalusi. Nie chcę tego smakować więcej. Zagrałem z Wami i czułem że żyję! Czułem że to to! Full real a nie banda maminsynków. Żadnego debilnego sub vs sub który kończy się zawsze zadymą ni durnych XXI - które nazywam 'walkie-talkie' lub suszarkami.... to shit a nie uboot.
W sieci nie czułem się nigdzie tak dobrze jak z Wami. Żadnych kłótni, żadnych obelg ni zazdrości... tam mili są tylko nowi. 90% to czyste warcholstwo!
U Was się czułem jak z braćmi... i tak chciałbym czuć się zawsze...
Serdecznie pozdrawiam. sOnar.
PS. Pytacie o stronę. Zawiesiłem ją chwilowo. Kto chętny do pisania artykułów? Zapraszam!
www.sonar.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez sOnar 29 Grudzień 2006, 05:46, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum