Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
1. Dlaczego Prywatne Wiadomości jakie przed dniem dzisiejszym (czyli konkretnie - zeszłoroczne) miałem w folderach: "Wysłane", "Do Wysłania" i "Zapisane", wszystkie zniknęły?!
W skrzynce mam kompletnie pusto!!!
Najbardziej szkoda mi wiadomości, która w folderze "Do Wysłania" czekała aż na Forum znów wejdzie PL_Daritto i ją odbierze...
No czy mam teraz pisać to jeszcze raz, czy może wiadomości zostały gdzieś tajemniczo poprzesuwane?
2. Czy w tym momencie skrzynka Prywatnych Wiadomości jest sprawna?
Wczoraj również wysyłałem wiadomość i wprawdzie trafiła do folderu "Do Wysłania", ale musiałem dwa razy ją poprawiać, ponieważ tekst jaki się zapisał nie był mój, lecz jakiegoś sprzedawcy szybkiego internetu! Nie mam pojęcia skąd się to coś wzięło...
Bardzo proszę Mistrzów Magii i Torpedy o wyjaśnienie tej tajemniczej sprawy.
Pozdrawiam - Qbik.
_________________ Kilo wody pod stopą !
Ostatnio zmieniony przez PL_Qbik 4 Marzec 2019, 00:08, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 4 Marzec 2019, 07:38
Moduł poczty był uszkodzony. By znów mógł działać, trzeba było wszystko wyczyścić. Dlatego żadna poczta się nie ostała.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum