Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 24 Grudzień 2006, 01:44 wunderwaffe
Chciałem podać link do dość ciekawej publikacji internetowej.
Nie jest to może bezpośrednio związane z tematyką u-bootów, ale
może zainteresować nawet zatwardziałych sceptyków.
Ludzie zawsze lubili znać wojskowe tajemnice.
Chyba kiedyś Sirklus na innym forum mi to pokazał...
Ja tam w to nie wierzę. Czemu? Bo całość prowadzi do grupy rządzącej światem. Bo zawsze jak się wskaże miejsce, gdzie mogła prawda wyjść na jaw, to osoba wierząca w tą grupę mówi, że ta osoba należy do tej grupy i dlatego go nie wydała.
Cytat:
Wiecie, że wszyscy polscy politycy należeli do tej grupy i będą należeć? W Polsce ruscy znaleźli poligon tych Wunderwaffe i gotowe egzemplarze i je testowali. A dlaczego będą należeć? Bo pierwszy, który nie będzie należał powie, ze tak było światu ***
I podobno ciągle w Polsce to jest ukryte (pewnie razem z bursztynową komnatą, w której jego ekscelencja prezydent spędza czas na naradach z pozostałymi osobami z tej grupy <ciekawe czy się dogada z nimi... taa, pewnie uniwersalnego tłumacza do rozmów z obcymi rasami mają>)
I dlatego ja w te grupy, spiski, tajemnice, itd. nie wierzę.
*** do tych gwiazdek.
To dopiero jest paranoja. Jak nie powiedzą, że taka grupa istnieje to znaczy, że ona istnieje i się ukrywa, a jak powiedzą, to będzie dowód, że jest. Czyli jakby na to nie patrzeć zawsze wyjdzie, że istnieje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum