Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Moi kochani mam propozycje rozegranie misji klan v klan.
Moja propozycja jest 15. 06. 2019 i taką date podam Rosjanom
Bardzo prosiłabym o napisanie tutaj bądź na Discord kto miałby ochotę zagrać z nami .
Misję wybierzemy jak już będziemy wiedzieć ile graczy będzie zapisanych.
_________________ Bycie szczerym możne nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale zawsze da Ci tych prawdziwych.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Już jutro o 20:00 misja z naszymi przyjaciółmi ze wschodu proponuje dwa scenariusze
jeden podesłany mi przez Cpt. Kyte KYTE_TDM_FFA001 jest to misja 2x2
Niebieska strona
Ohio -
Los Angeles -
Czerwona strona
Akula I -
Akula II -
Ja proponuje scenariusz
White Cyclone
Strona Niebieska
Los Angeles II-
Los Angeles II-
Los Angeles III-
Strona Czerwona
Akula I Improved
Kilo I Improved
Akula I Improved
Jeśli będzie większa liczba graczy to można z łatwością zmienić scenariusz
Proponuje aby nasi przyjaciele wybrali jako pierwsi jednostki oraz stronę po której chcą grać
Czy będzie to 3v3, bo mogę dołączyć. Tylko pytanie, czy coś trzeba ściągnąć wcześniej?
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Próbowałem i chyba muszę głębiej posiedzieć nad tym, by grę ustawić- mimo wykonania wszystkich ruchów po prostu mi się nie uruchamia.
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum