Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Filip
#1 Wysłany: 1 Styczeń 2019, 13:46 SH 5 I SH 3 wersja steam, czy to jest wlasciwie grywalne?
Witajcie, zakupilem na steamie sh5 i 3 w jakims pakiecie, ale niestety piatka odtwarza tylko intro i znika po uruchomieniu a sh3 wcale sie nie uruchamia. czy ten problem jest Wam znany, czy jest jakies lekarstwo na to? Pozdrawiam
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 1 Styczeń 2019, 14:44 Re: SH 5 I SH 3 wersja steam, czy to jest wlasciwie grywalne
Monti napisał/a:
Witajcie, zakupilem na steamie sh5 i 3 w jakims pakiecie, ale niestety piatka odtwarza tylko intro i znika po uruchomieniu a sh3 wcale sie nie uruchamia. czy ten problem jest Wam znany, czy jest jakies lekarstwo na to? Pozdrawiam
Przy SH3 --> przed uruchomieniem zmniejsz rozdzielczość ekranu. Zdarzało mi się, że gra nie była w stanie tego zmienić (szczególnie gdy standardowo masz ustawioną dużą rozdzielczość).
SH5 --> uzbrój się w cierpliwość. Ta gra naprawdę długo się załącza i po zakończeniu intra czarny ekran dosyć długo jest, zanim przejdzie w menu.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
#4 Wysłany: 1 Styczeń 2019, 14:49
dzieki za odpowidzi, wiec 3 jka nie uruchamia sie, nie mam nic na belce, zero zmian na ekranie, jesli wejde w crltr alt del to tam tez jej nie ma jako uruchomiona za to w bibliotece stama wisi jako uruchmiana, natomiast 5 jest intro, potem nic. zaden czarny ekran, nie moze tez zrobic update bo pisze ze nie ma zainstalowanej gry ogolnie dziwne bo to akurat usiluje na nalapku odpalic, specjalnie sobie zakupilem druga gre, a na stacjonarnym nie mialem zadnych problemow.
#9 Wysłany: 1 Styczeń 2019, 16:15
dokladnie, na duzym kompie dziala bez zarzutu, instalka itd, uruchamianie tez ok. Na laptopie kupilem drugi key, instaluje sie, ale gra uruchamia sie w oknie, pojawia sie czarny ekran po intro nie ma mozliwosci nic zrobic. na belce nie pojawia sie ikona, zaznaczam ze gry oryginalne systemy tez
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#10 Wysłany: 13 Sierpień 2019, 14:48
Poza tematem - choć i nie koniecznie - a na co kupiłeś drugi "key", skoro gra jest przypisana do konta steam? Masz prawo do zwrotu środków, jeśli nie udało się Tobie uruchomić gry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum