Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
@PL_Cmd_Jacek powiedz mi gdzie @PL_Anne Bonny robi sobie wycieczki , mówi co myśli , to złe ? Co do misji to myślę czy wezmę udział ale wszystkich namawiam do zagrania z @grindler ja uczyłam się od niego i jest Najlepszy z nas
_________________ Traktuję ludzi TAK jak oni traktują MNIE . Proste!
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#22 Wysłany: 31 Lipiec 2019, 20:21
Dobra Panie i Panowie nie zaczynajmy juz osobistych wycieczek
@Grindler czy MIKE wchodzi w gre??
Dla mnie kolejnosc MIKE ALFA AKULA KILO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Myślałem ze nie dam rady zagrać bo Magda te dwa weekendy pracuje, ale wykombinowalem inaczej. Jestem sam w domu z dziećmi wiec proszę zęby misja zaczęła się nie prędzej niż o 21:00 mam nadzieje ze Magda też zagra jak wróci z pracy a do tej pory jej okrętem popłynie Kinga
ja poproszę okręt podwodny klasa nieważna
_________________ Traktuję ludzi TAK jak oni traktują MNIE . Proste!
Mnie bardziej pasował by termin 31.08.2019 mam większą szanse na to że wyjdę punktualnie z pracy a do tego czasu mam nadzieję ze Córka mnie godnie zastąpi mam nadzieję ze start będzie w okolicach 21:00
Dla mnie bardzo proszę Akula / Lada
Oj będzie
_________________ Bycie szczerym możne nie da Ci zbyt wielu przyjaciół, ale zawsze da Ci tych prawdziwych.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#31 Wysłany: 12 Sierpień 2019, 19:23
Ja też powinienem być - surf dla mnie.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
TEMPORARILY UNASSIGNED:
1. Grindler (platform to be specified)
2. Achtachtel (platform to be specified)
jest jeszcze trochę czasu do terminu gry i liczę że obecna dysproporcja stron się zbalansuje -przynajmniej częściowo (osobiście nie nigdy nie mam problemu z "niesymetrią" stron, ale musi się to mieścić w rozsądnych proporcjach). Jest to wskazane nawet z powodu rozmiaru rejonu scenariusza (5 osób po jednej stronie to w zasadzie minimum, im więcej tym lepiej).
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#33 Wysłany: 14 Sierpień 2019, 15:13
Jeśli ktoś ma ochotę na Udaloya, to ja mogę także na jakimkolwiek subie płynąć.
#35 Wysłany: 24 Sierpień 2019, 19:41
Ilość osób jest spora, a na DWDL - słabo. Może by jakoś pomieszać ?
Faktycznie sytuacja (frekwencja) po stronie DWDL mocno odbiega od tej na tym forum. Planujemy dużą grę a dysproporcja jak dotychczas jest bardzo duża.. -to co wyświetla powyższe zestawienie to 'wariant optymistyczny'. Dlatego wyrównuję te proporcje sobą oraz ludźmi, którzy w czasie tej gry będą ze mną (mała impreza) ..to też niezbyt dobrze rokuje na naszą świadomość sytuacyjną i percepcję, to już zmartwienie strony BLUE
Mam nadzieję, że ta liczebność jaką mamy się utrzyma, ponieważ w tym scenariuszu jest to naprawdę wskazane.
#39 Wysłany: 25 Sierpień 2019, 19:33
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum