Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Czy ja mogę w poście prosić o 3 rzeczy? Czy o każdą rzecz mam pisać jednego posta?
Prosiłem o:
1) Aktualny wygląd tabeli po 80 patolach moim sposobem
2) Twój wzór bez patroli strzelankowych (czyli pierwszego pakietu)
3) Wykresik.
I jeszcze przy okazji hipotetycznie zakładałem różne sytuacje.
Tyle. Ale w końcu się poddałem, bo zacząłeś mieszać wszystko i wstawiać w moje posty własne słowa i o nie się "obrażać", to zmieniłem tylko na 1. To nagle mieszasz 1 i 2. No to ci mówię, ze są osobno... To wyjeżdżasz, że z ciebie durnia robię?!
Chłopie, może najpierw przeczytaj, a potem pisz?
Bo na razie to zarzucasz mi obrażanie ciebie, twojego wzoru i robienie z ciebie durnia.
Dlaczego jeśli mam dobrą pozycję i zatopię 50.000 BRT a mnie rozłączy w ostatniej minucie patrolu, to dlaczego mam mieć tylko 25% upolowanego tonażu?
Już wzór KIA=0 jest lepszy.
Hmm... bo Cie rozlaczylo co traktujemy jako zatopienie? Nie rozumiem Twojej uwagi.
Owszem - zdarza sie, ze bedzie KIA bo komp padl, bo ktos obok ddki zwabil czy bo jednak wystrzeliles jedna torpede za duzo - ale jesli ktos faktycznie upoluje w misji 50000BRT to znaczy ze gral niezle - stad te 12500BRT. IMHO jednak kwestia SURV/KIA jest nieco losowa - popatrz chociazby na incydenty z friendly fire, czy na kamikaze w '44. Jak ktos jest dobry i ma wysokie SURV to i tak wyprzedzi tego co topi duzo a rzadko wraca.
Natomiast jesli komus zalezy na zwyciestwie za wszelka cene to co powstrzymuje go od "gubienia" konwojow po '43 lub unikania spotkania z tymi bronionymi przez "elite" dd? Kariere bedzie mial wtedy dluga i spokojna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum