Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#21 Wysłany: 18 Październik 2010, 19:38
chce zainstalowac mod Battle for the baltic na sh4 z U-boat mission
Sciągnąłem podstawke ale nie sciągnąłem fix do podstawki [to konieczne do instalacji?]
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#22 Wysłany: 18 Październik 2010, 20:48
Skoro autor moda opublikował fix to znaczy, że w podstawce zidentyfikowano jakieś błędy. Patch może dodawać jakiś mało istotny drobiazg, ale równie dobrze może eliminować poważne błędy w grze. Każdy mod ma z reguły coś takiego jak "changelog" czyli listę zmian z wersji do wersji. Jeżeli nie masz większych problemów z angielskim to z tego pliku dowiesz się co tracisz lub zyskujesz...
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Ostatnio zmieniony przez PL_Pasterz 18 Październik 2010, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#23 Wysłany: 18 Październik 2010, 21:07
tak ale nie zmienia nic że nie mogę tego zainstalować
#24 Wysłany: 19 Październik 2010, 19:43
dobra już zainstalowałem tego moda ale teraz pytanie drugie ma ktoś spolszczenie albo chociaż na angielski przetłumaczyć ten język?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum