Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
- cichy bieg to teraz 1,5 węzła
- peryskopowa to 14 metrów
- dorobiłem zielone fonty do Menu
- dodałem klimatyczny dźwięk hydrofonu i ambientu w okręcie będącym zanurzonym pod wodą...
- dodałem nową panią do typu VII i IX - czyli delikatny pin-up
- sonarzysta praktycznie za każdym razem informuje nas o zrzucanych bombach
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
Wiem, właśnie nocą przyszedł mnie pomysł na stworzenie RGP star warsa. Niestety, nie było graczy chętnych i projekt leży w szufladzie, czasami dopieszczany przeze mnie.
_________________ Ma Anglia Nelsona i Francja Villeneuve'a,
Medina-Sidonia w Hiszpanii żył,
A kto dziś pamięta Arenda Dickmanna?
To polski admirał, co z Szwedem się bił.
sOnar [Usunięty] Kommodore
#405 Wysłany: 12 Wrzesień 2011, 10:51
Obecnie menu UTW - Knights of the Abyss wygląda tak:
i podane są 3 url-e: W.A.R.D.C, ORP i PS...
Mod się rozwija w dobrą stronę... testy to potwierdzają... zupełnie nowa gra
Muzeum jest nieaktywne - nie wiedzieć czemu przestało działać od patcha 1.5
Ostatnio zmieniony przez sOnar 12 Wrzesień 2011, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
Mam prośbę Panowie. Może ktoś posiada na dysku jeszcze patch 1.5 na UTW ? Byłbym wdzięczny za udostępnienie. Moda usuwającego kampanię udało mi się znaleźć, dzięki Jackowi. Na marginesie szkoda, że nie ma go w dziale DOWNLOAD. Z góry dzięki.
Hmmm, to w takim razie niech adminowie zaktualizują dział FAQ Rankingu SHIII bo tam nic nie jest wspomniane o patchu 1.5 do UTW.
I taki na przykład ziomek jak ja nie ma go obecnie zainstalowanego.
Teraz więc pytanie - czy po tym jak zainstalowałem wszystko według wskazówek FAQ mogę zainstalować dodatkowo łatkę i czy to się wszystko nie wysypie w diabły ?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#419 Wysłany: 5 Listopad 2011, 02:15
Witam.
Właśnie zainstalowałem sobie wszystko według instrukcji Finka.
Chciałbym kiedyś z Wami zagrać, ale mam cykora
Mam jeszcze kilka pytań:
czy w czasie gry rozmawiacie ze sobą
czy gra się w "normalnym" czasie bez "przyśpieszenia"
Na stronie menu nie mam napisu: "Knights Of The Abyss" - dlaczego
Instalowałem wsio wg wskazówek.
Dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 5 Listopad 2011, 02:24, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum