Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 19 Maj 2019, 16:19 Decyzja
Jestem z PS od samego poczatku powstania, duzo sie dzialo przez ten okres, duzo ludzi sie przewinelo, znamy sie osobiscie, niektorzy z Was odwiedzaja siebie, poznaja rodziny zdobywaja zaufanie tworza sie wiezi, fajnie, szacunek tworzy wiez.
Pamietam te gry Sh2 vs DC duzo duzo godzin czy nocy nie przespanych, wielu wlozylo serce i swoj czas zeby ten klany byl, istnial, przetrwalismy duzo zlego i przetrwamy wiecej. Dziekuje wszystkim ktorzy poswiecili swoj prywatny czas, nie bede wymienial kto co zrobil poprostu DZIEKUJE.
Staram sie kazdego szanowac przez ten okres bedac tutaj, duzo sie nauczylem poznalem duzo fajnych ludzi chyba z kazdym porozmawialem kilku z Was zwierzylem sie, jestem czlowiekiem jak kazdy z Was ale tez jestem adminem tego forum i dobro klanu i klanowiczow jest dla mnie najwazniejsze.
Kiedys PL_OLO zalozyciel PS powiedzial mi wazna rzecz, klan Tworza ludzie oni to sol chron ich i szanuj.
PL_Jacek jest teraz glowno dowodzacym i to szanuje ale musze sie wylamac bo jedna sprawa nie daje mi spokoju.
Pol roku temu wrocilem aktywnie do gier na DW jakie bylo moje zaskoczenie, jak odkrylem ze jest podzial DUZY podzial, ten nie bedzie z tym gral bo ten zrobil to a ten powiedzial to....... OK mysle pogram zobacze co i jak i zaczne dzialac..... pol roku minelo i wiec.
Byl Grom byl Szczur a teraz jest pepe....... zadymiarze, ktorzy wedlug mnie probowali rozwalic ten KLAN od srodka.
Mamy zasoby ludzi chetnych do tworzenia dlaczego ich nie wykorzystujemy??
Cieszy mnie to ze pewni klanowicze wracaja - FOX DZIEKI- chce jasne sytuacje!!!
Z dniem dzisiejszym pepe ma BANA permanentnego na forum oraz na kanale DISCORD, Pepe via Przemo jest glownym zadymiarzem, dzieli ludzi tego forum - osobiste wycieczki sobie daruje.
Oczywiscie KLAN nie zakazuje niczego kazdy jesli ma ochote moze grac gdzie chce.
DW caly dzial i tutaj zaufalem pociagnie PL_Anne Bonny oraz PL_Gooferus mamy kontakty z rosjanami oraz z Beta som bedzie dobrze.
PL_Jacek po tym spodziewam sie wszystkiego, przepraszam ze poza Toba podjolem taka decyzje ale musialem.
SnR zdejmuje bana mozesz pisac na forum
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 19 Maj 2019, 16:22, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum