Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 16 Listopad 2019, 22:54 Najlepsze wyniki
W tym temacie proszę o umieszczanie tabelek z najlepszymi wynikami - tymi osobistymi jak z gier zespołowych.
Na początek tabelki z bitwy RB WT Navy rozegranej wczoraj wspólnie z Finkiem i Danio (BR 1.7).
Bitwa wygrana, najlepszy wynik gry zespołowej jak i mój własny z dotychczasowych rozegranych na RB.
A najlepszy punktowo, to nie ten ostatni nalot, co zatopiłem nalotem 2 cele 2 bombami, choć tam też było dużo, a jedna gra z Andrevem w afrykańskiej zatoce
Ale sam jeden bitwy nie wygram... A zdziwiłem się, jak 3 okręty na mnie zaatakowały, zatopiłem je, a tu 3 kolejne wypadają... patrzę... zostało nas dwóch
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#17 Wysłany: 17 Grudzień 2019, 20:09
Finiasty, a to nie możesz napisać takiego poradnika wewnętrznoklanowego?
Ja potrafię się w miarę szybko wstrzelić w cel, ale mam mizerną skuteczność i dość szybko ginę.
Takie tam na K2...
Zabił mnie samolot... Gdy miałem 1% załogi na minutę przed końcem... Ale zestrzeliłem go w międzyczasie
I za 3266 pkt dostałem 32 exp dla załogi... czyli jednak /100.
Szkoda tylko, że dużo punktów za boty...
I tak, te 2 kutry, co mnie od boku zachodziły to gracze... w tym ten, którego zatopiłem 2 razy uważając, że to AI.
A to te 2 kutry, co masę problemu sprawiły, bo z osłon korzystały... to AI!!
I tylko 2,5 statku zatopionego to jednostki AI. Niezły wynik
Wynik:
Dark MGB (gracz 1) - 120mm
Fairmile C (gracz 1) - 120mm (a dopiero gramy 150 sekund)
PT-625 (gracz) - 120mm
SC-497 (AI) - 120mm [a skubany dobrze się chował]
Dark MTB (gracz 2) -120mm
Dark MTB (gracz 1) -120mm + lekki ostrzał z KM (gramy 300 sekund), z flanki mnie chcieli zająść
Typ 1939 (gracz 3, uszkodzony na 15%) - 120mm
Fairmile B (AI) - 120mm
Fairmile C (gracz 2) - KM
MGB-61 (gracz 2) - KM
Typ 1924 (gracz 3, uszkodzony na 20%) - 120mm i prawie mnie zatopił. 3% załogi mnie zostało.
PT-314 (AI, uszkodzony na 50%) - KMy
Ju87D (gracz 3) - KMy... Przy okazji dobił mnie do końca (ale nie taranem)
Hej! To ja może aktywuję ten zakład na zatopienie 10 jednostek graczy w 1 bitwie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum