Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Dowodcy DD:
PL_Rapciu: Sisco-przezyl
PL_BOBIK: Chicago Sunrise-przezyl
Dowodcy Sub:
PL_HUBAL: U-1200-zatopiony przez PL_Bobika
PL_Marco: U-903-zatopiony przez PL_Bobika
Patrol mozna by rzec zupelnie rutynowy. Wykrylismy pierwszego suba podchodzacego do konwoju od tylu. W jego kierunku juz podazal DD komputerowy ale po nieudanym ataku w sprawe wmieszal sie PL_Bobik i pierwszym podejsciem zatopil atakujacego u-boota (PL_Hubala) Ja tymczasem wykrylem drugi okret podwodny. Ten jednak byl cwanszy i zmusil mnie do lawirowania miedzy jego torpedami co w rezultacie zmusilo mnie do chwilowego zaniechania ataku. Niestety dla kapitana suba w poblizu znowu znalazl sie PL_Bobik i znowu pierwszy atak byl celny... Konwoj dotarl do portu przeznaczenia w calosci a dwa szare wilki spoczely na dnie...
ScreenShot021.jpg
Plik ściągnięto 18 raz(y) 156.52 KB
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum