Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 280 Skąd: Katowice
#1 Wysłany: 29 Maj 2006, 22:46 A ja chyba mam dzis mały Jubileusz - rok na forum :-D
albo mnie wzrok ze zmeczenia oszukuje albo to juz rok przelecial od czasu mojej pierwszej rejestracji, musze sie przyznac że ze wzgledu na brak czasu nie jestem zbyt czynnym czlonkiem naszej malej podwodnej spolecznosci ale cieszy mnie fakt ze moge w wolnych chwilach przynajmniej poczytac o waszych walkach na morzu i zycze sobie z tego miejsca kolejnych 10 lat na forum, ciekawych tematow, czasu na zabawe a wam drodzy kapitanowie idealnej V czesci naszej wspanialej gry albo przynajmniej DC2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum