Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
W końcu mogłem się przyjrzeć temu arcydziełu
Superowe wykonanie....
Z tymi detalami musiało być strasznie dużo roboty.... A z nitkami to już zupełnie (ja jak kiedys składałem, to tak poplątełem nitki w modelu, że musiałem je wycinać, bo rozplątać się nie dało)
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#9 Wysłany: 5 Grudzień 2006, 07:29
No, faktycznie jest się czym pochwalić. Super to wygląda.
A może by mu tak ...... torpedkę ??
Żartowałem, ale dusza podwodniaka czasami się wyrywa do przodu.
Męczyłem się z nim ok 10 miesięcy z przerwami. ale musze przyznać,że model sklejało się z wielką przyjemnością (polecam GPM):). Zamieszczę wkrótce kilka fotek z prac nad Bismarckiem (1:200, GPM)
Ostatnio zmieniony przez U-78 6 Grudzień 2006, 08:04, w całości zmieniany 1 raz
tez sklejam ta klase ale pastik i o innej nazwie Admirał Scheer robie go prawie rok bo mam lenia ;P
ale mam nadzieje ze go dokończę szybko mogę dać parę zdjęć ale mam parę błędów
_________________ GG: 1874259
NavyField Player
NF NA & NF EU
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum