Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
tylko trochę poćwiczy manualne namierzanie, tak by cygaro poszło jak trzeba i cel znalazło!
bo z T1 trafić to nielada sztuka..!
a T2 eletryczne na dobą pogodę, niby z daleka można walić ale nie zawsze dolecą
no i co inny "mod" to inny SH3...
teraz mam "GWX" podoba mi się to bardzo dobry mod..
obecnie pracuję nad mixem modu "6_dials_nygm_22" z "GWX" oraz innymi prostrzymi poprawkami..
struktura katalogów w SH3 nie jest skomplikowana a więdz grę można modować na wszelkie sposoby..
cały czas cierpliwie czekam na sygnał kiedy rozpoczna prace nad DC2...!
Imię: Robert
#3 Wysłany: 31 Styczeń 2007, 12:19
six pamiętaj o jednym ! W multi nie pograsz w SH III jeśli będziesz miał mody, wcześniej czy później wywali cię z servera - gwaramtowane. I tyle bedziesz miał z grania.
Jedyna opcja do multi to goła instalka SH III ver1.4 i wgrane dodatkowe misje (jeśli takowe są potrzebne).
Również witam i zapraszam na patrole (zwłaszcza takie, gdzie przeciwnikiem może być także człowiek (SH2)
I uważaj z modami... Mogą być takie (np. superokręt z SH3:Morze Śródziemne), które mogą spowodować, że uznają cię za cheatera. Lepiej przed grą poinformować innych o modach, które masz zainstalowane (wtedy zgodzą się, abyś grał lub kultularnie odmówią).
serdeczne dzięki za porady..
skoro gracie w sh2 to i DC+sh2 mam nadzieję że również...
macie może pojęcie jak z działaniem tych wersji na xp bo nie chce mi się poraz wtórny instalować dodatkowo win98..
ponad to mam sporo dodatków do sh2 i dC jeśli ktoś coś szuka szczególnego to może znajdę u siebie w arsenale..!
no i muszę do tych wersji wrócić, bo całkowicie się od nich odzwyczaiłem wtajemniczając się w sh3 który czasem mnie zadziwia a innym razem rozczarowuje...
oczywiscie mam ogromny sentyment do poprzednich wersji i wcale się nie dziwię że te wersje są na net topie..!
Ostatnio zmieniony przez kapitan six 31 Styczeń 2007, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
A oba działą pod XP (tylko w DC dla większej stabilności trzeba włączyć tryb zgodności z Win98)
Kapitanie Six! Jak przychodziłem to miałem tak samo. Odzwyczajony od Sh2 przez Sh3... I na pierwszych 2 patrolach (z czego 1 rankingowy) osiągnąłem po 20000 BRT/każdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum