Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Piotr
#1 Wysłany: 16 Marzec 2007, 11:19 Witam!
Hej jestem tu nowy wczesniej slyszalem tu i uwdzie o polskich asach...wilkach czajacych sie w zimnych glebinach....spryt i cierpliwoc polaczone z wyczuciem czasu to podstawa do tego by w idealnym momecie wpuscic rybki do wody i czekac na koncowy efekt....
Torpedo impact!! Ale dosyc slodzenia chcialbym w przyszlosci wyplynac na polowanie razem z wami mowie w przyszlosci bo narazie nie mam neta w domu i smigam tylko na singlu w SHIII w SHII tez kiedys pogrywalem ale teraz skupilem sie tylko na SHIII gram tylko na 100% no...na 97% dla widoczkow hehe ale jestem dosc dobry.
Pozdrawiam!
_________________ =Żagle na maszt i wypchnijcie torpedę=
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#5 Wysłany: 20 Marzec 2007, 10:16
Powitać nowego kapitana.
Ja gram bez widoków zewnętrznych - ciekawiej, bo możesz widzieć tylko to, co widział wówczas dowódca. Zabawa zaczyna się dopiero, kiedy nasłuchujesz pływających nad tobą niszczycieli i w odpowiednim momencie, kiedy wróg przyspiesza dajesz "cała na przód" i wykonujesz zwrot by uniknąć bombek. Kiedy grasz z widokiem zewnętrznym, to tą sytuacje możesz sobie oglądać i dokładnie wiesz, czy bomby idą na Ciebie, czy też obok. Polecam brak widoków...
Imię: Piotr
#7 Wysłany: 22 Marzec 2007, 09:23
Co do tej kamery to nie chodzi mi o widok zewnętrzny bo wtedy gra ogranicza sie do podpłyn cicho wyceluj i odpal ja miałem na myśli ewent camera Też czasem widac jak niszczyciel nad toba płynie ale tylko wtedy gdy jestes na peryskopowej.
_________________ =Żagle na maszt i wypchnijcie torpedę=
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum