Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Krzysztof
Wiek: 36 Dołączył: 18 Sie 2007 Posty: 56 Skąd: Nowe Miasto nad Wartą
#1 Wysłany: 18 Sierpień 2007, 14:50 Mam Duzy problem
Czesc Jestem tu nowy od niedawna gram w Sh3
Aktualnie koncze 7 patrol juz z 9 raz
Doplywam do Betonowego garazu w Whilmseawen sorry za bledy
wiara klaszcze itd
wciskam ESC I daje opusc Patrol wyskakuje mi to co zawsze biuro ze medale moge przejrzec normalna sprawa
Wychodze do tego glownego biura Klikam Na Ta duza mape po 8 patrol
I oto Wspolrzedne patrolu
Kwadrat patrolowania Null
Miejsce rozpoczecia Whilmsheawen
Miejsce zakonczenia Brest
Po 1 nie wiem gdzie to brest jest
po 2 Nie wiem gdzie ten Null jest
Gram w 1 flotylli
Moze mi ktos pomoc Bardzo prosze bo mnie tu zaraz szczysci
Po prostu masz przepłynąć z Wilhelmshajakmutam do Brestu... Spójrz na zdjęcie podane przez kolegę. To północno-zachodni "róg" Francji. Ta zatoczka jest łatwa do rozpoznania...
Imię: marek
#8 Wysłany: 18 Sierpień 2007, 16:11
pytanie zasadnicze masz oryginał czy pirata ?
jeśli oryginał to do gry powinna być załączona papierowa mapa z zaznaczonymi portami wystarczy na nią spojrzeć a z wyznaczeniem kursu w grze nie powinno byćjuż problemu
jeśli oryginał to do gry powinna być załączona papierowa mapa z zaznaczonymi portami wystarczy na nią spojrzeć a z wyznaczeniem kursu w grze nie powinno byćjuż problemu
Jeśli orginał z pierwszej wersji... Super$eller nie ma załączonej mapy (ale dodają ja w pdf-ie, który można otworzyć z menu start)
Sam miałem podobny problem, ale mniej więcej pamiętałem, gdzie był Brest, bo raz planowałem do niego się wkraść.
#10 Wysłany: 18 Sierpień 2007, 16:19
Mam orginala Kupilem od kumpla ale mapki zadnej nie dostalem!!! jedynie Mape konwojow mam!!!
A i jeszcze jedno pytanie ktoredy najlepiej tam plynac?? bo jak probowalem plynac przez ten kanal to nie mialem szans moim typem IID a zeby okrazyc to to niewystarczy mi paliwa raczej
bo jak probowalem plynac przez ten kanal to nie mialem szans moim typem IID a zeby okrazyc to to niewystarczy mi paliwa raczej
1. Aby oszczędzać paliwo płyń na 1/3 mocy (lub 2/3)
2. Aby uniknąć kłopotów, nikogo nie atakuj w kanale, a przy zauważeniu przeciwnika zanurz się i po cichu odpłyń
3. Zawsze możesz płynąć na powierzchni w nocy, a w dzień posiedzieć na głębinie
4. Poczekaj na złą pogodę... 20 minut na powierzchni i zanurzenie czy nikogo nie ma (a jak jest to przeczekanie) to taktyka dobra nawet na cieśninę Gibraltarską
#13 Wysłany: 19 Sierpień 2007, 17:19
No wiem ze mam tam mape
Ale nadal nie moge tego znalezsc
Plywam wokol tej wysepki!
I kompletnie nie wiem w ktorym miejscu jest ten port!!!! szukam za dnia nocy itd zadnych swiatel nie widze Ani nic nie rozumiem tego prosze pomozcie mi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum