Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam
pierwszy mój post i pierwsze pytanie moje.
Czy w klanie istnieje coś takiego jak szkolenie nowych członków?
Pływam na U-Botach i powiem szczerze ze mało wiem o walce MP.
Więc jeżeli ktoś chciałby mi udzielić przeszkolenia bojowego to byłbym wdzięczny
Witaj.
Tak o takie przeszkolenie możesz się zwrócić do PL_Lisiu/PL_Murin ewentualnie do każdej innej osoby. Jeśli będzie dysponowała czasem na pewno podpowie parę rzeczy.
Aha no ale obecność na Ventirlo jest wtedy obowiązkowa bo pisać na na forum albo GG to wyszła by książka
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 26 Sierpień 2007, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
PL_Lisiu to raczej tylko Sh2, Murin w sumie chyba wszystkie...
Jeżeli idzie natomiast o Sh3 (lub też Sh4, choć tam sam się jeszcze też trochę uczę) to zgłaszaj się do mnie.
BTW. Jak nie masz mikrofonu nie martw się... Możesz użyć Ventrillo tylko do słuchania (a odpowiadać przez gg lub czat ventrillo).. Bo to zawsze ucząca ma więcej do gadania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum