Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Interesuję się pewnie jak większość tutaj zaglądających osób działaniami flot podczas drugiej wojny światowej Zaczęło się od ksiązki opisującej bitwę o midway w latach szkolnych i zostało do dziś. Z gierek zawsze lubiłem symulatory, również te lotnicze chodź dziś takich jak F-18 czy F-117A z Amigi dziś nie robią. A morskie to nieśmiertelna seria Silent Service oraz na PC - Silent Hunter, gdzie III część olśniła mnie jak niegdyś SSII.
Życzę wszytkim wiele miłych godzin spędzonych na pełnym morzu i pozdrawiam.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: Maciej
#5 Wysłany: 8 Sierpień 2005, 23:41
Jaca, jakiej zabawy. Plywanie z niektorymi to ciezka praca, ktorej towarzyszy podniesione cisnienie, przyspieszona lekcja obslugi klawiatury, no i na koniec walka nerwow oraz tworzenie psychologicznych profili przeciwnikow. Tak czy inaczej, wrazenia niezapomniane
_________________ Kapitänleutnant Hartmann
Kommandant von U-56
V - U-Boot Flotilla "Emsmann"
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#6 Wysłany: 8 Sierpień 2005, 23:46
Ale pomimo tych wszystkich przeciwności losu, sam przyzansz że warto :
Wspaniale jest sidzieć pod wodą, używać słów powszechnie uznane za nieparlamentarne i z wypiekami na twarzy zastanawiać się co wykombinuje eskorta, zwłaszcza jeżeli jest sterowana przez człowieka (ludzia czyli )
Imię: Maciej
#9 Wysłany: 9 Sierpień 2005, 13:30
Czy warto? To malo powiedziane! Co prawda mam za soba niewielkie doswiadczenie na multi, ale kazda walka przeciwko DD(szczegolnie ludzkiemu), a tym bardziej wynurzenie sie w srodku konwoju wiaze sie z ogromnymi emocjami - i nie jest to opinia odosobniona
Maly trik dla zwiekszenia wrazen - kupcie sobie czerwona zarowke(wylaczyc jakiekolwiek inne zrodlo swiatla) i wlaczcie ja jak plyniecie w nocy, przy nocnym oswietleniu U-boota
P.S.
I nie przejmujcie sie jak rodzice po wejsciu do Waszego pokoju powiedza Wam, ze jestescie rabnieci
_________________ Kapitänleutnant Hartmann
Kommandant von U-56
V - U-Boot Flotilla "Emsmann"
Dalmar [Usunięty] Kommodore
#10 Wysłany: 9 Sierpień 2005, 14:45
He he ja się nie przejmuję , ale tak czy inaczej gram na słuchawkach bo domownicy skaczą gdy słyszą dzwonek jaki rozbrzmiewa podczas alarmuwego zanurzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum