Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Szukając pomocy co do SH3 znalazłem Wasze forum.
Nie sądziłem że znajdę tak wielką społeczność speców w mojej ulubionej grze.
Zatem biję czołem wszystkim wilkom, a w Nowyn 2008 życzę wielu morskich patroli i zwycięztw.
Pozdrawiam
Rab
Witaj! To forum służy nam wszystkim więc jeśli masz pytania śmiało się udzielaj w odpowiednich do tego tematach W SH3 codziennie są rozstrzygane misje więc pewnie spotkamy się nieraz jeśli lubisz grywać na multi.
Ściągnij Ventrilo i skonfiguruj je tak jak w temacie na forum. Później napisz jeszcze do któregoś z adminów aby zarejestrowali Cię w programie aby móc się z nami porozumieć, gdyż komunikacja głosowa bardzo ułatwia kontakt i organizowanie potyczek. W razie problemów pisz, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum