Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 13 Styczeń 2008, 20:37 Re: Adres Forum
Witam Wszystkich Fanów a szczególnie SH4 choć też pływałem na SH2 i SH3.
Troszke jeszcze tutaj jestem zagubiony jako nowy użytkownik, ale mam nadzieję że strona ta będzie mi pomocna. Głównie chodzi mi o uzyskanie informacji na problemy związane z błędami które napotykam w SH4.
Głównie chodzi mi o uzyskanie informacji na problemy związane z błędami które napotykam w SH4.
A tych jest sporo...
Witamy. Mamy nadzieję, że będziemy mogli udzielić ci wyczerpujących odpowiedzi. i być może kiedyś spotkamy się na wirtualnych wodach w SH2vsDC, Sh3 lub Sh4
Witam wszystkich i bardzo dziękuję za zainteresowanie.
SH4 jest już moim trzecim symulatorem SH ale nadal uważam że jeszcze jestem kiepskim podwodniakiem i choć mam za sobą kilka karier i ogromny tonaż ponad 1000 brt. to myślę że takie prawdziwe doświadczenie to się zdobywa dopiero na 100% realizmu. Mówię tak gdyż raz postanowiłem tego spróbować, ale bardzo szybko z tego zrezygnowałem gdyż, nie długo cieszyłem się pływaniem. Nawet nie staram się próbować wchodzić w wirtualne wody. Może kiedyś.
Teraz staram się robić kolejną karierę na SH4 i mam w tej kwestii pytanie.
Otóż pływam tylko na 64% realizmu i mam coraz większe kłopoty z tymi misjami a wiem że to dopiero początek. Z waszych postów na forum wyczytałem wiele ciekawych i interesujących tematów a także rozwiązań na temat moich kłopotów.
Mam w tej chwili 4 misje za sobą a w piątej zaliczyłem patrolowanie i zatopienie 2 statków handlowych i to w jednym ataku (19brt.) teraz dostałem trzecie zadanie pływać po morzu wschodnim, czy to jest bonus? że wykonałem 2 zadania a teraz mam trzecie? a jeśli tak to ciekawi mnie co należy czynić by wykonać trzecie zadanie? może poszukiwać konwoje? Jeśli ktoś wie i zrobił tę misję to proszę o odp.
Było nie było z biegiem misji kariera robi się coraz trudniejsza ale dobrze że istnieją sevy na wypadek dna, bo samoloty to wredne szerszenie, jedyne to ukrywać się głęboko nocami zmieniać miejsca i polować na wroga.
PS. A propo jak mogę zastosować swój avatar. Mimo że mam zdjęcia poniżej 15kb to wskazania by zostały zdjęte z mego pupitu nic nie dają nie chcą się wprowadzić ani zatwierdzić bo się nie ściągają. mam kilka avatarów na innych stronach a tu mam kłopot.
Pozdrawiam Fanów - Peryskop jest z Wami.
_________________ Pomyślnych łowów - Peryskop
Ostatnio zmieniony przez alberts 14 Styczeń 2008, 22:04, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum