POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
DD
Autor Wiadomość
PL_tnnn 
Oberleutnant zur See

Kraj:
poland

Imię: Tomek

#1  Wysłany: 23 Styczeń 2008, 19:27   DD

To i ja się przywitam :)
Tak wiec jestem Tomek i zajmuję się komputerami... <tutaj powinna być emotka z czarnym paskiem na oczach i zmienionym komputerowo głosem - coś na kształt programów w których ludzie przyznają się do różnych... dziwnych rzeczy>

No, a tak na poważnie to dołączyłem zasadniczo do ekipy NFowej (póki co CL Emerald i O Class wyładowany przyszłymi pilotami) oraz być może (po sesji to jest) spróbuję moich sił w SH2 - w którym to było dane mi stoczyć parę pojedynków z innymi u-szalupami. Ze względu na średni realizm najlepsze efekty osiągnąłem zderzając się (to przypadkowo) po czym dobijając rufową rybką - czyt. nadaje się do szorowania zegarów.

O NFowych sukcesach pisać nie będę - zacząłem na NFUS, zrobiłem tam sporo błędów wynikających z niedoświadczenia przy planowaniu kariery, po czym ze względu na lagi przeniosłem się na EU. Jak teraz porównuję moje 30lvlowe konta tu i tam to... jest lepiej :)

Z NFowych... niezręczności najlepiej pamiętam jedną - niedawną: Parę dni temu kułem do 4 (rano) na zaliczenie. O tej 4 dylemat - kłaść się spać na 2h (akurat wstanę...) czy już coś porobić do rana szczelić kawę i w auto. Wybrałem opcję drugą, wziąłem laptopa na fotel i odpaliłem NF... Po godzinie grania było nieźle - w sumie nawet nie zasypiałem. Gdzieś koło 5:30 (już patrzyłem na zegar kiedy wpaść pod prysznic) postanowiłem, że to już ostatnia misja. Początku nie pamiętam, dość powiedzieć, że znalazłem się na przeciwnym końcu mapy i waliłem do jakiegoś samotnego scouta. Chyba miałem kryzys i nieco podsypiałem bo spadł dopiero po pewnym czasie. Wtedy też odruchowo dałem "g" aby obejrzeć co się przy mnie dzieje i wtedy zobaczyłem GO. Go, to jest nieco dymiącego BB, obok mojej burty. Mojej konsternacji dopełnił fakt, że kapitan w/w BB do mnie z jakimś "hi^^" - myśle sobię - "o w sesję, niemal mnie staranował BB a ja nie zauważyłem... I się ze mnie nabija...". Oczywista reakcja - strzelamy - a, że jednak nieco zdechły byłem to walnąłem z AA i wyskoczyły same 0. Reakcja BB - "no luck^^" czy coś w tym rodzaju. "Żywcem mnie nie weźmie" - pomyślałem i puściłem pełną paczkę torped w jego kierunku... Wtedy też zauważyłem, że mu zostało z 2k DP... Tak, poszedł na dno. Tak, bardzo się cieszyłem. Tak, do czasu kiedy stwierdziłem że on miał różową nazwę nie dlatego, że był wrogiem a dlatego, że był moim flagshipem... Przepraszałem go z 2 minuty, ale creditów nie chciał. No cóż, więcej po nocach grać nie będę... :>

PL_Marco 

Kraj:
poland

Imię: Kamil

#2  Wysłany: 23 Styczeń 2008, 19:40   

Witamy witamy, my sie już co nie co znamy (od wczoraj :aniolek: )

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Rafał; Finek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III

#3  Wysłany: 24 Styczeń 2008, 06:56   

Witamy, witamy

A kapitan BB
"ZDRAJCA!!" :pirat
http://pl.youtube.com/profile?user=FinekTSC

PL_tnnn 
Oberleutnant zur See

Kraj:
poland

Imię: Tomek

#4  Wysłany: 11 Luty 2008, 18:03   

Khe, khe... sorki za podnoszenie wlasnego intra ale...

Przed chwila zatopil mnie wlasny CL (walnal z torped i chwile z dziala dobijal) po czym zaczal klac (niemieckiego nie cenzuruje :D ) i gadac cos o bugu i niby ze czerwony bylem... Bylem flagshipem ;)

Odpowiedz do tematu