Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystkich!!!!
Na stronkę logowałem się pierwszy raz już dawno a dopiero teraz się witam...głupio trochę ale jak to mówią lepiej późno niż wcale (mam nadzieję)
W SH3 gram właściwie z przerwami odkąd się ukazał tak że jakieś doświadczenie posiadam niestety nigdy jeszcze nie grałem w multi...
Witamy na forum. Zapraszamy także na wspólne patrole.
Cieszę się, że grywasz już tak długo i że zaliczyłeś już przerwy.. To świadczy, ze nie jest to tylko chwilowa chęć na grę. Mam nadzieję, że okażemy się pomocni i kiedyś jako wilcze stado zaatakujemy razem jakiś konwoik...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum