Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Mam pytanie jakie dodatkowe mody stosujecie dla uatrakcyjnienia zabawy z gwx 2.0 ?
Raczej niewiele modów współpracuje razem z GWX ponieważ sam GWX zmienia tak wiele, że wgranie kolejnego moda może tylko popsuć GWX.
Ja wrzuciłem tylko mod dodający większy dym (improved smoke) od statków (widać je z daleka). I ładniejsze niebo, chmury. Chociaż nie wiem czy w GWX są te same chmury czy nawet ładniejsze.
- otwarty właz
- zmiana ubota na typ VIIc 42 ,
- inny wygląd portu ,St_Nazaire_NEU_GWX.7z
myślę że można testować każdy ja moli to masz za dużo wiec odinstaluj
mój 2,5 letni laptop daje rade:
procesor - Celeron M 1700 MHz
RAM - 512MB ( DDR-533 ) 20048MB ( DDR-677 )
grafika - ATI Radeon Xpress 200M
DirectX 9.0c
dzwiek - ATI SB450-AC 97 Audio
dysk - 80GB
System Windows XP Home
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#4 Wysłany: 20 Maj 2009, 20:04
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy:
Plus w zapasie ok. 2,6 GB skinów na U-Booty. Jeszcze jest trochę modów czekających na przetestowanie. Obecnie szukam czegoś, co mi ładnie zmodyfikuje efekty środowiskowe, typu morze i oświetlenie.
P.S . Proponuję ożywienie tego tematu - piszcie na czym gracie, bez jakich modów nie wyobrażacie sobie gry, itp, itd. Z tych informacji mogą bardzo skorzystać
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#8 Wysłany: 28 Maj 2009, 23:08
Ja używam moda własnej konstrukcji, będącego zlepkiem wielu różnych, zawierającego wiele dopieszczonych przez mnie plików dźwiękowych. To dlatego że żaden mod mi się w pełni nie spodobał, więc wziąłem z każdego co najlepsze, sam włożyłem w to sporo pracy. Modzik wymaga jeszcze lekkiego dopieszczenia, ale jak zrobię wersję "final" to na pewno zapodam link na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum