Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 1 Kwiecień 2008, 11:26 Chętni na patrole SH IV
Ahoj! Przymierzam się do wirtualnych rozgrywek w SH IV jednakże niema co się czarować, że nie często ktoś się zbiera ku "czwórce" na Ventrilo. Wiem, że większość doświadczonych graczy fanatycznie chce zostać przy SH III ale przynajmniej z moich odczuć większości starym wilkom morskim już się przejadło granie w symulacje i z tymi patrolami różnie jest... (bez podtekstu dla NF )
Reasumują zapraszam do wirtualnych rozgrywek w SH IV, mogę stawiać u siebie serwer codziennie w godzinach wieczornych. Proszę o osoby chętne na patrole w SH IV o wpisywanie się w tym temacie
Ostatnio zmieniony przez PL_Hagal 1 Kwiecień 2008, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Cześć często pogrywam z kumplem w SH4 multi ale na hard mode (jak byś reflektował)w razie problemów udzielam szkolenia. Nie korzystam z Ventrilo (bolo mnie nie zalogował do serwera)za to jestem na Skype pod tym samym tytułem.w razie draki dzwoń rzadko kogo widać na SH4 multi z naszych.Pozdro
Jest pusta prawdopodobnie dlatego, że jest mało serwerów. Jak z Boolem stawialiśmy testowe serwery, to maksymalnie był jeszcze jeden.
Co do patroli jest tylko 1 problem. Brak hosta... Są osoby co chcą grać, nie ma osoby co może postawić. Ja z niewiadomych przyczyn nie mogę hostować, choć Sh3 idzie bez problemu
W końcu dorobiłem się swojego pełnego SH4 więc odświeżam temat dla osób zainteresowanych wspólnymi patrolami przez internet.
Kapitan Hagal udaje się na tygodniowy urlop i będzie miał dużo czasu aby patrolować swoim u-botem przybrzeżne rejony. Co za tym idzie w najbliższych dniach:
Stawiam codziennie serwer do Silent Hunter IV i zapraszam każdego chętnego do gry!
Zbieramy się na klanowym Ventrilo w pokoju Silent Hunter IV już od godziny 18:00 ale jeśli wcześniej będziecie to niemam nic przeciw by wcześniej dodatkowo wspólnie potrenować.
Dane Serwera: UPLOAD: 512MB
DOWNLOAD: 512MB
ŁĄCZNA PRĘDKOŚĆ:1MB
STAŁE IP: 195.82.191.177
Serwer był testowany na grach SH3 i Dangerous Waters. Działa bez problemów.
Wszystkie nowe osoby i nie tylko, które dopiero co zaczynają przygodę w klanie i w rozgrywkę SH4 w razie pytań mogą pisać do mnie na prywatą wiadomość, GG 3210995 lub odpisywać w tym temacie.
Ja mam polsko języczką kupioną niedawno w Empiku. Narazię niemam wgranych żadnych dodatków ale zakupiłem jeszcze na później dodatek "SH4: U-Boat Missions" (btw grał ktoś? czy to się nadaje na multi czy tam jest tylko kampania na singla?)
Jak będę na Vento i zbiorze się trochę ludzi to zaraz przetestujemy czy działa to na multi. A więc proszę każdego zainteresowanego kto posiada SH4 i chce pograć o wcześniejsze zainstalowanie tej gry! Do diaska nie po to wyszedł taki hit i zapłaciłem za to parenaście złociszy żeby nie działało! Wierze, że ewentualny każdy problem da się rozwiązać i znaleźć go u Wuja Googla.
Patch 1.1, 1.3, a potem na 1.4 testowałem... I nic...
Ping nie wychodzi...
I lepiej najpierw sprawdzić, niż zebrać 5 graczy i nagle nie ma kto postawić, bo nikt nie może...
Dlatego rank SH4 nie ruszył. Bo nie było hosta
Na początku dziękuje PL_Cobra i innym klanowiczom za dziewiczy patrol w SH IV Myślę, że udało nam się skonfigurować tak serwer, że możemy śmiało rozgrywać dalsze wspólnie misje Niestety ten tydzień kończę prace o późnych porach ale serwer będzie stał co dzień najpóźniej do godziny 22:00.
Tradycyjnie zbiórka na Ventrilo... zapraszam do pokoju Silent Hunter IV!
Na koniec mały apel do naszych kofanych administratorów strony - Proszę o przywrócenie na naszej stronie Polishseamen plików z działu download do SHIV gdyż wszystkie pliki poznikały?! Zależy mi i reszcie klanowiczom na mapach w celu rozstrzygania gier rankingowych więc powinny być one ogólnie dostępne!http://www.polishseamen.p...d&kategoria=sh4
Do końca tygodnia za wyjątkiem soboty od 22:00 powiem być na Vento z postawionym serwerem. Na razię innego konkretnego terminu nie daje bo do końca tygodnia późno jestem w domu (czyli online) i niema jeszcze misji rankingowych na stronie.
Po prostu kto chce zagrać w SH IV to co wieczór w okolicach 22:00 znajdzie mnie na Vento z załadowanym serwerem. Każdy jest mile widziany i każdy kto ma ochotę może płynąc
Ostatnio zmieniony przez PL_Hagal 6 Sierpień 2008, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum