Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#1 Wysłany: 29 Maj 2008, 15:23 Witam wszystkich grających w NF
A choj wilki morskie, gram w NF i dołączyłem już do waszego klanu do szwadronu greenPS. Jeśli zapytacie się mnie, kto mnie wciągnął do NF. Powiem że to nasz kolega PL_Blue_R.
Możecie mnie jeszcze kojarzyć z SH3 bo gram razem z W.A.R.D.C a tu zalogowałem się ze względu na NF no i też gościnnie. Na razie jako okręt w NF mam niszczyciel Z99 ale planuje się przerzucić na Emdena
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum