Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Te gry powinny być zakazane.Nie wiem co naród widzi w tych need for speedach.I innych samochodówkach.Z Colinami na czele.Nic ciekawego:)Nie lubie samochodówek!!!
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#6 Wysłany: 5 Lipiec 2008, 22:53
to że ty nie lubisz samochodówek nie znaczy że inni też ich nie lubią
Ja zawodowo gram w NFSU na konsoli, a nawet jak będę miał kasę kupie se Racerdriver Grid (zajebista gra podobna do Grand Turismo tyle że na PC. W CD-Action RDG dostało 10/10 ale temat jest o NFS a nie RDG).
Z kumplami nawet zawody robiliśmy w NFS'a (ach.... to były czasy, byłem królem driftów i dragów, nie nie chodzi mi o narkotyki )
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#8 Wysłany: 5 Lipiec 2008, 23:14
1. BORNOUT RZĄDZI, mam 3 ale jest tak wyjebista że odstępuje ją tylko na Soul Calibura albo GTA San Andreas, ale niestety nie ma Bornouta na PC ale podobno Paradice ma wyjść też na PC
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
Zakończył karierę.
#11 Wysłany: 5 Lipiec 2008, 23:35
No tego kierowce trzeba zapisać na jakieś międzynarodowe zawody, zaopatrzyć go w samochód np. Nissan Silvia i pod tuningować (może by sie dało jakieś części z HKS, Biltz'a i oczywiście każdy sie zgodzi że felgi z GReady lub BBS tak skromnie tym razem pojadę. 20")
Zakończył karierę.
Jak dla mnie to Hot Pursuit 2 bylo najlepsze z NFS, potem 5, czyli Porsche 2000 i oczywiście znane i cenione 4 NFS: High Stakes...
Moim skromniutkim zdaniem, cała akcja po 6 to....... zlewki po Fast & Furious i II części tego filmu... Filmik niezły, ale gra pod to.... ŻENUA. Dzięki takim filmikom i gierkom i ludziom w kilkupaskowych strojach mamy to co mamy wieczorami na ulicach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum