Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Jestem młodym/starym wilkiem morskim, młodym-albowiem w sh3 gram od ponad tygodnia, na forum trafiłem niedawno, a starym bo już leciwym(32 l) podwodniakiem zaczynającym na Atari 800XL i "Silent Service 1", potem była "dwjka" na Amidze, no a po latach wpadła mi w ręce kultowa książka"Okręt"i przypomniałem sobie o mojej miłości do podwodniactwa:)
Więc pobiegłem do sklepu po SH3!!
Zresztą kocham morze wogóle, mieszkam nad morzem (Gdańsk) i co roku wypływam z ekipą jachtem w jakiś dwu tygodniowy rejsik:)
Tego roku-27 sierpnia lece na wyspy kanaryjkie, tam wchodzimy na pokład jachtu i Cała naprzód-2 tygodnie pod żaglami
Pozdrawiam wszystkich
Amberos
Ostatnio zmieniony przez Amberos 24 Lipiec 2008, 21:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum