Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Zapraszam do wspólnego patrolu w Silent Hunter IV! Wypływamy z portu Pearl Harbor w ten piątek 22.08.2008 godzinie 18:00!
Na rozgrzewkę rozpoczynamy misję losową do 8 graczy. Nasz cel to duży konwój w średnią eskortą. Aby utrzymać poziom realizmu gramy na bardzo trudnym poziomie oczywiście z wyłączonym widokiem zewnętrznym. Tradycyjnie do dyspozycji macie peryskop i hydrofon do lokalizowania celów oraz mapę z własnym oprzyrządzeniem, które będzie waszymi oczami i uszami pod wodą. Reszta to wasz zmysł taktyczny i strategiczne posunięcia. Wyjątkowo dla ułatwiania przewidywana pogoda jest bezchmurna, bez wzburzonych fal. Strzeżcie się jednak samolotów zwiadowczych zrzucających bomby głebionowe oraz pingujących fregat które mają wprawę w manewrowaniu i omijaniu waszych torped. Ciiiiisza na okręcie i wolno naprzód...
Ostatnio zmieniony przez PL_Hagal 21 Sierpień 2008, 11:35, w całości zmieniany 1 raz
A może misję z pakietu? Wysłałem ci chyba je? Będzie ciekawiej i można jako rank zagrać.. Ja postaram się przeinstalować grę i dołączyć, choć mój wzrok pewnie nie pozwoli na super wynik, ale liczy się udział i uruchomienie rankingu.
EEDIT
Ekhm... Chyba Pawliczek ma moją kopię gry, ale postaram się ją odzyskać...
Dopóki admini nie dotrzymają słowa i nie wrzucą misji rankingowych na oficjalną stronę klanu w dział download misji rankingowych nie będzie
Nie będę ich wysyłał każdemu na maila bo to bezsensu i tylko przyswoi dodatkowe kłopoty. Zaraz będzie, że jeden ma a drugi czegoś niema... a temu z koleji coś nie działa... Dopuki nie są dostępne dla wszystkich do pobrania na stronie rankingu SH IV nie wystartuje.
Tak więc po raz kolejny apeluje w imieniu wszystkich graczy SH IV klanu Polishseamen aby zrobić porządek na stronie i uzupełnić dział download na stronie dla czwóreczki!
Puki co gramy misje generowaną losowo przez komputer.
Co do misji "Rising Sun" fakt powinienem je wrzucić, tylko Finek dziecko drogie wyślesz mi je w końcu jeszzce raz ? Bo jak pamiętasz to na maila nie dotarły.
Co do tego że miały być w dziale download to jak to się mówi patrzeć wyżej.
A ze misje nie dotarły, znowu nie goniłem tego i nie robiłem pierwszoplanowej sprawy bo jak już Finek wspomniał, wystarczy że HOST ma te misje (a oprócz Hagal-a to na razie żadnego innego ni słychu ni widu).
Czyli w dalszym ciągu zaraz jak dostane misje, znajdą się na stronie w odpowiednim dziale.
Co do misji "Rising Sun" fakt powinienem je wrzucić, tylko Finek dziecko drogie wyślesz mi je w końcu jeszzce raz ? Bo jak pamiętasz to na maila nie dotarły.
A co ci gnije na PW, zajmując mi 1 mega załączników? Wysłałem ci na PW przecież!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum