Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam was.
Mam takie pytanko czy darady w destroyer command pływac czymś lebszym niż niszczyciele?????np.CA albo BB???? Oczywiście mówie o single player albo Kampani.
z góry dziękuje za odp.
pocieszyłeś mnie .Mam zainstalowane wszystko do DC: patch1.1, PM103, tekstury i jednostki, PS Marzec. A te okręty to się odblokowuje jakoś np. po przejściu kampanii ?
EDIT:
Staraj sie pisać jak najmniej z włączonym CapsLock...
Administracja
Przejście kampanii niema tu nic do tego. Żeby zagrać na takim okręcie autor misji musi go w niej użyć. Z pakiecie misji który masz zainstalowany sa takie misje (głownie batalie) z tym że to do multi po sieci.
Wziąłem się do roboty i zacząłem edytowac notatnikiem misje i okazało się, żę wcale nie jest to takie trudne jak myślałem.Teraz w każdej misji moge (sterowac)pancernikiem,krążownikiem nawet statkiem pasażerskim xDxDxD. wystarczy troszkę pokombinowac xD.
wystarczy wejśc do folderu z grą potem wejsc pokoleji w folder Sim\Scenarios i wybierasz se misje do edytowania. Na jakiej misji ci zależy i jaką jednostką chcesz pływac?????? to ci postaram się gotowca zrobic
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 136 Skąd: Dzierżoniów
#8 Wysłany: 18 Styczeń 2009, 21:26
Generalnie chodziło mi o to, żeby np. można było wybrać jednostkę, którą chcemy pływać... np. w samodzielnie stworzonej misji zeby plywac North Carolina...
jedynym sposobem żeby zagrac sobie inną jednostką w misjach dla jednego gracza to {edytowanie} bo na multi to sobie możesz wybierac przed włączoną misją. Jeżeli interesuje cię jak edytowac misje by poplywac np.Yamato, Bismarckiem itp to napisz mi na priv. Postaram się ci objaśnic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum