Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Pozostałych danych nie ujawniłem celowo by nie zdradzać dowódcom U-bootów wszystkich detali okrętów którymi dowodzicie Panowie.
Poniżej umieszczajcie wasze spostrzeżenia i konstruktywne uwagi dotyczące jednostki, które mogą pomóc innym dowódcom w lepszym poznaniu okrętu i dowodzeniu nim.
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#6 Wysłany: 18 Styczeń 2008, 23:13
Nie, nie o to mi chodziło... Wiem jakie zanurzenie bo mam takie coś jak google.pl Chodziło mi o to ze nie ujawniał głębokości zanurzenia ze względu na glębokość torpedy.... ze ci zesubów mieliby ułatwienie ale to w małkym %
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
#7 Wysłany: 18 Styczeń 2008, 23:15
pawelus6 napisał/a:
Nie, nie o to mi chodziło... Wiem jakie zanurzenie bo mam takie coś jak google.pl Chodziło mi o to ze nie ujawniał głębokości zanurzenia ze względu na glębokość torpedy.... ze ci zesubów mieliby ułatwienie ale to w małkym %
Ale po co ujawniac pozostale dane, ktore nie maja wplywu wogole na gre?? Jesli, ktos bedzie chcial cos wiecej wiedziec na tenat danego okretu poszuka sobie sam, myslenie nie boli. Te opisy jednostek zostaly tutaj przedstawione dlatego, zeby gracze mieli ogolny zarys i zostalo to tylko poczynione na potrzeby gry MULTI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum