Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 136 Skąd: Dzierżoniów
#1 Wysłany: 18 Luty 2009, 20:52 PROSZE... WCHODŹCIE I GŁOSUJCIE...!!
Mam prośbe. Kto tylko może, kto tylko ma chęci... Kto tylko chce wspomóc młodzieńca w jego dążeniu do szybszego levelowania... Wchodźcie i głosujcie na zamieszczone rysunki... (może wtedy będę miał jakąkolwiek szansę...).
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 136 Skąd: Dzierżoniów
#5 Wysłany: 19 Luty 2009, 10:54
Trzeba sie bonusowo zarejestrowac tam. Ale zonk polega na tym, ze nie znam niemieckiego na tyle dobrze, zeby sie tam polapac, o co chodzi...
[ Dodano: 19 Luty 2009, 18:06 ]
Nie doczytałem, że głosowanie będzie dopiero od 1 kwietnia... Ale propagande moge siać już wczesniej, co też uczyniłem...
[ Dodano: 1 Kwiecień 2009, 11:36 ]
Panowie (i Panie)...
Nadszedł 1 kwietnia i bynajmniej nie jest to prima-aprilis. Rozpoczęsło się głosowanie w sprawie eventu ''Artes liberales''. I byłbym wdzięczny, gdybyście mi pomogli w pozyskaniu jakieś nagrody. Głosowanie odbywa się na stronach
Co do nfeu.info - trzeba się tam zarejestrować.
Krótka instrukcja tegoż procesu.
1) Po wyświetleniu strony po lewej odnajdujemy okienko logowania i klikamy "Registerung"
2) Potwierdzamy, że mamy wiecej niż 13 lat... Mam nadzieje, że wszyscy maja
3) Wypełniamy formularz jak na kazdej stronie z obowiazkowym logowaniem ( Koniecznie nalezy podac nick ktorym bedziemy sie poslugiwac, email wraz z jego powtorzeniem oraz nick w NF)
4) Na podany email przyjdzie potwierdzenie rejestracji (prawie natychmiastowo)
Po tym wystarczy wejsc na stronke, zalogowac sie. Wybrac u gory w zakladkach HOME czyli strone główna i zagłosowac w ankiecie po prawej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum