Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Witek
#1 Wysłany: 16 Marzec 2009, 11:31 Błąd ekranu
Podczas gry sieciowej, po odpaleniu wszystkich torped i próbie przeładowania torped zewnetrznych wysypuje mi się ekran uzbrojenia.
Pojawiają się w centrum ekranu nieczytelne paski, ekran przywraca się po najechaniu myszą na torpedy, ale znika ponownie. Nie można zaznaczyć torpedy zewnętrznej do przeładowania.
Co z tym fantem? Czy ja tylko tak mam, czy potrzebny jakiś patch? Mam wersję SH3 gołą.
Podczas gry sieciowej, po odpaleniu wszystkich torped i próbie przeładowania torped zewnetrznych wysypuje mi się ekran uzbrojenia.
Pojawiają się w centrum ekranu nieczytelne paski, ekran przywraca się po najechaniu myszą na torpedy, ale znika ponownie. Nie można zaznaczyć torpedy zewnętrznej do przeładowania.
Co z tym fantem? Czy ja tylko tak mam, czy potrzebny jakiś patch? Mam wersję SH3 gołą.
A w singlu dziala normalnie? Ja pamietam, ze byly jakies bugi z przeladowywaniem torped zewnetrznych ale nie testowalem tego na multi - 1h na przeladowanie w real time to nieco za duzo
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#3 Wysłany: 16 Marzec 2009, 16:16 Re: Błąd ekranu
revelvet napisał/a:
To znany bug. Mi najczęściej objawiał się, kiedy pływałem na Typie IXD2. Ekran uzbrojenia się cały że tak powiem "rozwalał". Bywało że przy próbie przeładunku była wysypka do Windowsa. Ja w tej sytuacji na singlu wczytywałem grę i pomagało. Ale na multi to nie wiem jak Ci pomóc...
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#7 Wysłany: 20 Marzec 2009, 23:31
Olaf napisał/a:
Takie numery działy się po wgraniu dodatku U-boot Morze Śródziemne.
Zegary ustawiały się na godzinę 12 i kilka jeszcze innych.
Może kiedyś go miałeś wgranego i po usunięciu zostały wpisy w rejestrze.
Nie nie, Morzem Śródziemnym bawiłem się jakieś 2 tygodnie temu, po czym rzuciłem to w cholerę na rzecz GWX 2.0. A z czystym SH3 1.4 mam ponad roczne doświadczenie i na czystej grze mi się takie cyrki działy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum