Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Arek
#1 Wysłany: 16 Marzec 2009, 19:06 Witam wszystkich
Na imię mam Arek w SH3 gram dopiero od 4 dni ale zacząłem na 100% realizmie i angielskiej wersji ,w ciągu 4 dni 6000 brt poszło na dno jedynym mankamentem gry jest brak kanału kilońskiego który bardzo przyspieszał przerzut z bałtyku na północne skracając podróż o 250 mil ale niemniej gra jest świetna ! nawet powrót na resztkach paliwa jest wspaniały !!!!!!!
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Chcesz kanał Kiloński?
Ściągnij darmowy mod Grey Wolves eXpansion 3.0 (w skrócie GWX 3.0). Zmieni ci grę tak, że nie poznasz. Ekstremalne doznania gwarantowane (a oprócz tego ładne efekty graficzne, więcej portów, statków... no i wspomniany kanał Kiloński (chyba Sueski też dorobili <czy on i w czystej był? Nie wiem, bo nigdy nie płynąłem tam >
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH3 + GWX 2.1 Pomógł: 13 razy Wiek: 37 Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 684 Skąd: Tarnów
#4 Wysłany: 16 Marzec 2009, 21:06
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Chcesz kanał Kiloński?
Ściągnij darmowy mod Grey Wolves eXpansion 3.0 (w skrócie GWX 3.0). Zmieni ci grę tak, że nie poznasz. Ekstremalne doznania gwarantowane (a oprócz tego ładne efekty graficzne, więcej portów, statków... no i wspomniany kanał Kiloński (chyba Sueski też dorobili <czy on i w czystej był? Nie wiem, bo nigdy nie płynąłem tam >
Oczywiście że był! Tylko na miejscu załoga brała U-Boota na plecy i dawaj, przez pustynię!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum