Ze względu na skargi jakie posypały się na ostatni pakiet misji aby wyjść na przeciw waszym prośbą na chwile obecną z skutkiem natychmiastowym zostaje przywrócony poprzedni pakiet. Jest tam ponad około 80 misji, będziecie na nim grac do jakiejś połowy kwietnia, max do maja).
Pakiet będzie dostępny do ściągnięcia 24.03 (wtorek) ze strony klanowej.
Obowiązek ściągnięcia i zainstalowanie mają wszyscy gracze. Myślę ze przywrócenie misji które wyrobiły sobie już pewną renomę usatysfakcjonuje wszystkich.
Dostaliście co chcieliście więc myślę że jakiekolwiek następne dyskusje na temat poprzednich już misji zostaną zakończone.
Przy okazji, taka uwaga misje wybieramy z losomatora, jedynymi powodami które mogą prowadzić do zmienienia misji są:
- ilość graczy chętny przekracza ilość wolnych miejsc w misji, a niema drugiej osoby chętnej do hostowania i tu proszę tego przestrzegać, jeżeli jest możliwość hostowac na dwie gry to korzystajcie z niej bo misji na 8 czy 7 osób jest mniejsza ilość i później jest że gracie kilka razy tą samą misje.
- drugim powodem jest sytuacja gdy w losomator wskazuje misję która była grana w poprzednim patrolu (zamieszczonym na forum). Czyli na forum ostatni/przedostatni raport pt. Ścigani i taka sama misja w losomatorku wtedy można misje zmienić, zgodnie z zasadą kolejna w dół, albo w górę.
Nie chce słyszeć jak ostatnio ze nie zagram tej misji bo to, albo tamto lub ja to grałem w zeszłym tygodniu.
Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia i pytania proszę je zadawać w tym temacie w celu uniknięcie nieporozumień.
Jeszcze sprawa losomatorka, bo słyszałem ze są do jego działania zastrzeżenia. Jak ktoś potrafi zrobic inny to proszę się zgłosić niema problemu.