Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
"Sidla"
U-BOOTY: VIIB (1941) CZAS MISJI: 2 godz
06/04/1941 g. 6:00
POGODA: zachmurzenie umiarkowane,wiatr silny
Jest kwiecien1941 roku . Flota niemiecka wciaz usiluje doprowadzic do calkowitego paralizu zeglugi alianckiej i pelnej blokady wysp brytyjskich . W tym celu niewielka grupa okretow podwodnych przygotowuje sie do akcji o kryptonimie "Sidla" , ktorej celem jest zaatakowanie alianckich okretow w miejscu , gdzie czujnosc ich dowodcow zostaje uspiona. Wkraczamy na wody terytorialne Anglikow .
---ODPRAWA---
Waszym atutem bedzie tu zaskoczenie . Rozstawcie swe sidla smierci i powroccie w chwale !
Udanych lowow wilki! PL_Szczur, PL_David
---------------------------------------------------------------------------------------------------
PL_Lukas
Przeżył Pancernik Revenge 28000
PL_Fox
Przeżył
pablo107
KIA nieliczony
PLCobra
Przeżył
Wykonałem swój obywatelski obowiązek i puściłem pancernika na dno, dd próbowały mnie namierzyć, więc uciekłem na 100 metrów i w sumie tyle.
SH3Img@14-4-2009_1.10.44_373.jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 95.98 KB
SH3Img@14-4-2009_1.10.49_843.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 90.73 KB
_________________ I've opened my mind and darkened my entire life.
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#2 Wysłany: 14 Kwiecień 2009, 15:30
powiem tak - było NUDNO (12 w nocy w dodatku) Po nieefektywnych strzałach na 4-7 km, w oddalający się konwój (miałem zerowe szanse by zdążyć to tego konwoju) dałem sobie spokój i po pewnym czasie w na wynurzeniu, zakończyłem rozgrywkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum