Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Mam teraz niemały zapieprz związany z obroną i zakończeniem studiów, ale mam szybkie pytanie odnośnie ankiety środowiskowej. Proponuje godziny wieczorne a także nocne. Kto głosował niech napisze post jakie godziny mu odpowiadają , bez zbędnych ceregieli niech to będzie przyjemny weekend na morzu.
Ostatnio zmieniony przez PL_Hagal 16 Kwiecień 2009, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Adam Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 170 Skąd: Krobia
#2 Wysłany: 16 Kwiecień 2009, 20:37
Ja mógł bym zagrać z tym, że :
Jestem mało doświadczonym graczem na 100% realizmu (chociaż już kitajców paru sprałem )
Na jakich modach gracie ??
W tym tygodniu nie dam rady, bo mi dziadek SH4 podwędził i nie oddał jeszcze ( Wszystkie inne raczej mi pasują)
_________________ Kapitan SHIV USS Trout (KLASY Tambor ) PEARL HARBOR
Kapitan NFEU "~~TAJFUN~~" BB Iowa
Moje GG: 9551848 (chętnie pogadam^^)
Ostatnio zmieniony przez Manonixi 16 Kwiecień 2009, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Manonixi 100% real to nic strasznego. Możemy najpierw zrobić rozgrzewkę na łatwiejszym poziomie abyś oswoił się z nadchodzącym sztormem Jeśli będziesz miał problem z zainstalowaniem tego MODa napisz do mnie na gadu 3210995, to samo dotyczy się innych PL_Andrev zrobił świetną robotę opisując cykl instalacji, zajmie wam to dosłownie parę minut a wyniesie na głębiny oceanu. Dodatki są oczywiście bezpłatne - wystarczy chcieć z nami zagrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum