Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Tomasz
#1 Wysłany: 30 Kwiecień 2009, 19:17 Gra MP
Cześć
Z góry przepraszam, jeśli ten temat był poruszany na forum, ale go nie znalazłem.
Ściągnąłem wszystko, co trzeba i zainstalowałem w opdowiedniej kolejnośći (oprócz tego programu do komunikacji głosowej ) . Żeby połączyć się z serwerem, potrzebuje jego IP. Teraz nasuwa się pytanie: skąd je wziać?
Czy to jest tak, że umawiacie się np. przez GG i przekazujecie sobie IP?
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 30 Kwiecień 2009, 21:27
Serwer jest stawiany przez ktoregos z graczy i nigdy nie wiadomo kto stawia gre, ten fakt jest ustalany przed gra a do tego zeby sie dowiedziec trzeba byc na vento
Imię: Tomasz
#5 Wysłany: 2 Maj 2009, 17:18
A nie dałoby rady po prostu pisać tego na forum? Wiem, że mikrofon jest wymieniony w liscie rzeczy "co potrzebujesz, żeby do nas dołączyć" (czy jakoś tak ), ale raczej tylko po to, żeby się dowiedzieć IP to nie będę kupował... I tak jako sub nie można tego używać podczas rozgrywki...
#6 Wysłany: 2 Maj 2009, 20:51
Nie jest to mozliwe gdyz nikt tego nie bedzie robil bo przed gra nie ma na to czasu i do konca nie wiadomo kto bedzie stawial dlatego potrzebny Ci jest mikrofon
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 136 Skąd: Dzierżoniów
#7 Wysłany: 8 Maj 2009, 13:19
Możesz spróbować sposobu siedzenia na vento na 'milczącego twardziela', ale bycie zmutowanym ma wiecej wad niz zalet niestety nawet jesli plywasz na subie. Brak komunikacji to uposledzenie.
Mic jest zatem niezbędny, a w biedronce jest to koszt ok. 10 zł (jeśli masz wiecej niz 15 lat- zaoszczedz na 4 piwach; jesli masz mniej niz 15 lat- nie kupuj nastepnej paczki kredek...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum