Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Andrzej
#1 Wysłany: 28 Czerwiec 2009, 18:25 Server Hamachi
Witam wszystkich, intereuje mnie gra po internecie. Jest przewaznie 3-4 serverki na UBI.COM lecz gram np. na 1 bo dobry ping (80-90-100), chcialbym wiedziec czy gracie tez po lanie i jest mozliwosc podania tu serverka, z checia zagram z wami POLISH SEAMEN
Cóż. Na Lanie grywamy wtedy, gdy nie da rady na Ubi.com. I nie mamy stałego serwera na lanie. Zwykle około 21:00 stawiamy na ubiku, gdy są chętni gracze na Ventrillo. Więc jak chcesz zagrać, to skonfiguruj ventrillo i zapraszamy:
http://forum.polishseamen...topic.php?t=261
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 28 Wrzesień 2009, 13:07
Panowie, jak widzę, na dzień dzisiejszy są tylko dwie osoby, które mogą hostować grę na UBI.COM - Zyziek i Finek. A przydałoby się mieć więcej możliwości.
Jaka wersja Hamachi jest obowiązująca, ta którą podał sOnar, czy też ta podana w dziale Download ?
Przetestowałem wersję 1.0.0.6 i działa bez problemów, mogę hostować grę (mimo posiadania neostrady z routerem).
Czy graliście na wersji 1.0.3 ?
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 28 Wrzesień 2009, 13:14, w całości zmieniany 2 razy
sOnar [Usunięty] Kommodore
#5 Wysłany: 28 Wrzesień 2009, 14:59
Nie pograsz na wersji 1.0.3 w Silent Huntera. Jedyna działająca wersja to 1.0.0.60.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#7 Wysłany: 28 Wrzesień 2009, 15:45
porty mam przekierowane, dlatego działa mi 1.0.0.6.
sOnar twierdzi wyżej, że nie da się zagrać na 1.0.3, ja nie próbowałem,czy tak jest rzeczywiście.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#8 Wysłany: 28 Wrzesień 2009, 16:07
to co napisał sOnar to doświadczenia z W.A.R.D.C gdyż podczas braku hostów musieliśmy grać na hamachi... sprawdź jeszcze 1.0.2.5 bo wydaje mi się że pewien pechowiec na Viscie go używał i szło jako tako się połączyć (ale tak mi się tylko wydaje)
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum