Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Dobrze jestem tu nowy ale w silent huntera III gram od dawna z G.W.X 3.0 i wlasnie dzisiaj kupilem sobie SH 4. Granie na realisticu w SH III nie sprawia mi wiekszego problemu. Jest teraz pytanie. Mogl by mi ktos napisać co i jak na tych amerykańskich OP bo ja nie obczajam a chce grac na realisticu mogl by ktos napisac tu poradnik co i jak co był bym bardzo wdzięczny
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 30 Czerwiec 2009, 19:34 Re: Realistic
Maverik010 napisał/a:
Mogl by mi ktos napisać co i jak na tych amerykańskich OP bo ja nie obczajam a chce grac na realisticu mogl by ktos napisac tu poradnik co i jak co był bym bardzo wdzięczny
(Tfu, co za słowo...) obczaj to:
SH4 tutorial
Poćwicz na misji szkoleniowej z Mogami a potem z konwojem.
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: SH3, SH4, S.T.A.L.K.E.R, Mass Effect 1, 2 , GTAIV Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 17 Cze 2009 Posty: 182 Skąd: Warszawa
#3 Wysłany: 30 Czerwiec 2009, 20:00
He...he...he... Maverik i staraj się w miarę dokładnie przemyśleć co nam chcesz przekazać słowem pisanym, a na pewno ktoś Ci tu pomoże. Wiem, że jesteś młodym człowiekiem, są wakacje, spieszy Ci się do rejsu w SH4 ale....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum