Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
W Norwegii z Marco grało się przyjemnie, z tym że jak HMS Warspite wyskoczył z mgły to nawet torped nie zdążyłem odpalić - uderzyłem w niego siłą rozpędu i "się" zatopiłem.
W tym miejscu nastąpiła wywałka serwera a ja już nie miałem więcej okazji sprawdzić tego moda na multi. Szkoda.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 16 Wrzesień 2009, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#9 Wysłany: 16 Wrzesień 2009, 19:27
Jeśli np. gramy w karierze to dostajemy amunicję do dział .
Okręty są poprawione bez błędów .
A z multi nic nie ruszałem wszystko jest tak jak było na czystym sh3.
O błędach pisz na GG lub PW Pls bo chcę wydać wersję finalną .
Ostatnio zmieniony przez woonteerxd 16 Wrzesień 2009, 19:29, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#10 Wysłany: 16 Wrzesień 2009, 19:33
ALE...
1.Możemy obsługiwać tylko 1 wierzyczkę i 4 AA (ręcznie)
2.Mechanika nie zmieniona
3.Czyżby było tylko 25% statków z 2.0?
...
na multi nie ma to przyszłości.
NIE można tego dodać do GWX - bo instalacja polega na wymianie plików! Więc single jest NUDNY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum