Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Slynna misja, ktora zbiera spore zniwo wsrod graczy. Nie inaczej bylo tym razem.. Warto zwrocic uwage, iz 4 DD eskorty poszly na dno, walka byla zazarta.
PL_Marco - DISC - kara za to, ze bawil sie firewalem i ustawieniami gry
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 22 Październik 2009, 01:02
Bardzo ciężki patrol, ale udany. Udany, bo po raz pierwszy udało mi się uciec przed elitarną eskortą. Zaczęło się całkiem przyjemnie. Ominąłem z daleka Queen Mary, a DD-ek, który dzielił mnie i konwój eksplodował po celnej torpedzie Tes-a. Po cichu podpłynąłem pod statki konwoju, ustawiając się do ataku. Obok mnie wyleciał w powietrze tankowiec, a ja wycelowałem w pierwszy w środkowym rzędzie - torpeda poszła - wybuch i zatopienie. Krótko się cieszyłem, bo jednocześnie sięgnęła mnie wiązka ASDIC-a i kolejne 1,5 godziny spędziłem pod wodą nasłuchując i robiąc uniki.
To mój pierwszy patrol, w którym przeżyłem tak długie bombardowanie, a szpieg w postaci motorówki nie opuszczał mnie do końca czasu misji.
ucieczka.jpg ucieczka, na rożnych głębokościach i ze zmiennym kursem była skuteczna
Plik ściągnięto 115 raz(y) 27.24 KB
status.jpg po 1,5 godzinnym polowaniu na mnie - 0 uszkodzeń :)
Plik ściągnięto 124 raz(y) 60.81 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
PL_Marco - DISC - kara za to, ze bawil sie firewalem i ustawieniami gry
Kolczasty - DISC - hmm, bo skorka Win7 w XP
Obydwaj KIA - nieliczone - rozłączeni zaraz po postawieniu serwera
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 22 Październik 2009, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#10 Wysłany: 22 Październik 2009, 19:25
PL_zyziek_b napisał/a:
O rety kopulacja:)
Hmmmm, tak właśnie powstają krzyżówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum