Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 2 Listopad 2009, 23:33 Pękające Szczęki I
Turniej Pęknięte Szczęki
Twoim zadaniem jest przeżyć na pełnym realu i wymknąć się eskorcie głęboko pod wodą. Trzymanie się zasad to podstawa. Tylko to da Ci maksymalną satysfakcję z podjęcia się uczestnictwa w turnieju Pęknięte Szczęki!
Poziom: 100% realistyczny
U-boot: ściśle według opisu
Długość patrolu określamy w minutach!
Liczą się raporty tylko z screenshootami!
Zasady:
- zakaz podglądania pod wodą
- zakaz podejmowania walki z eskortą
- minimalny czas gry dwie godziny
DLA PEWNOŚCI ROBIMY SCREENSHOT DATY I ZEGARA CO MINUTĘ CTRL+F11
Jak złapać datę i czas? Postaw kursor na panelowym zegarze i naciśnij CTRL+F11
Kto podejmie się samotnego wyzwania wymknięcia się mojej eskorcie? Kto okaże się najlepszy? To pokażą Wasze screeny. Nie bójcie się publikować screenów z krótkich ucieczek. Ilość prób jest dowolna. Nagroda? Satysfakcja udziału w turnieju...
Powodzenia nie życzę... bo powodzie będą tam mało lubiane...
Zrobiłem jedno podejście i muszę powiedzieć że naprawdę jest ciężko uciec jak byś nie kombinował to już cię mają, mi niestety nie udało się zwodzić tej eskorty zbyt długo w pierwszej próbie tylko 10 minut .... może następnym razem będzie lepiej....
SH3Img@3-11-2009_0.23.52_78.jpg naprawy nie pomogły
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III
#3 Wysłany: 3 Listopad 2009, 14:47
ehhh... eskorta nie do przejścia. dałem z siebie wszystko, ale przetrwałem tylko 13 minut
son1.jpg no to zaczynamy 12.00
Plik ściągnięto 13 raz(y) 337.68 KB
son2.jpg zaczynają się problemy, na razie lekkie uszkodzenia
Plik ściągnięto 12 raz(y) 326.66 KB
son3.jpg ostatnia seria bomb
Plik ściągnięto 18 raz(y) 174.25 KB
son4.jpg 228m, godzina 12.13
Plik ściągnięto 22 raz(y) 561.39 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 3 Listopad 2009, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 3 Listopad 2009, 15:19
Nie przejmowac sie chlopaki. Liczba prob jest dowolna. Zdradze Wam ze w poprzedniej edycji turnieju Pekajace Szczeki na stronie W.A.R.D.C - Andrew przetrwal az 107 minut... Ja przetrwalem tylko 45 minut... a wiec sie da...
Podejście numer 2 poszło o wiele lepiej jeśli w tym przypadku można tak mówić
pożyłem dłużej niż za pierwszym razem i nawet udało mi się przeprowadzić parę napraw.Zastanowił mnie w pewnym momencie fakt iż ten lub te które mnie pingowały nagle przestały pingować trwało to może z dziesięć minut co to była za radość dla moich uszu ta błoga cisza i już myślałem że może się uda nawiać odpocząć .... jednak w zamyśle autora misji to taki rozluźniający blef... bo po upływie tego czasu wszystko zaczęło się od nowa .
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III
#9 Wysłany: 4 Listopad 2009, 12:20 Podejście nr 1
No dzisiaj miałem więcej czasu by pobawić się tą misją - wynik 52 min. Byłoby dłużej, ale po 45 min zacząłem nie tylko unikać bomb, ale także próbowałem zgubić pogoń - czytaj zwalniałem po ataku, by być cicho.
Wnioski:
1) da się unikać bomb, przez 2 - 3 godziny
2) nie udało mi się na razie znaleźć metody na zgubienie tych DD-ków - więć finalnie i tak pogrążę się w oceania, jak tylko padną akumulatory
3) świetna misja do ćwiczeń, jak unikać ataku w grze rankingowej, która nie trwa dłużej, jak 2,5 h
Czas zatem na kolejną próbę.
pekajace szczeki_podejscie_1.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 84.51 KB
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
sOnar [Usunięty] Kommodore
#10 Wysłany: 26 Luty 2010, 13:23
No Finek. Przeczytaj zasady i do dzieła
Jeszcze nikt nie spieprzył. Może będziesz pierwszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum