Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 24 Grudzień 2009, 10:19 UTW- problem z zassaniem
To mój pierwszy post na tym forum więc witam Was wszystkich i jednocześnie wesołych świąt życzę .
W SH gram już dośc długo ale jakoś się nie zbierałem z graniem w sieci, jednak ten czas nadszedł i tu właśnie pojawia się mój problem a mianowicie nie mogę ściągnąc UTW gdyż wyskakuje mi non stop (przy wypakowywaniu, dochodzi do 52%- wyskakuje błąd CRC pliku partu 1 a przy 100% błąd CRC pliku partu 2...) błąd CRC obydwu partów. Co może powodowac ten problem?
Ostatnio zmieniony przez Aion 24 Grudzień 2009, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 24 Grudzień 2009, 11:47
Jakie lacze?? Kablowka czy neostrada??
Jak tak to sciagnij jakiegos wget lub inny akcelerator download, wejdz na www.polishseamen.com.pl , dzial DOWNLOAD i SH3 i tam sa bezposrednie linki do plikow i sciagnij je za pomoca akceleratora, jesli problem bedzie dalej sie powtarzal to daj znac cos wymyslimy bo pliki na bank sa OK
No to tak:
1. Akceleratorem tez już próbowałem(wczoraj i dzisiaj też)
2. Mam łącze 25mb/s UPC
3. Ściągałem te pliki właśnie z działu Download i mimo to ciągle mam ten sam błąd
4. Winrarem się obsługuję
A tak spytam, nie macie jakiegoś torrentuczy czegoś podobnego?
Ostatnio zmieniony przez Aion 24 Grudzień 2009, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#9 Wysłany: 24 Grudzień 2009, 14:57
NIE
Pliki sa na serwie klanowym i nigdy nie bylo problemu
OK znalazłem usterkę, była nią za szybkie i upierdliwe łącze... Po prostu gubiło bity plików co powodowało niezgodności w sumach kontrolnych. Ograniczyłem prędkośc łącza do 200kb/s i wszystko się ładnie ściągnęło .
Dzięki wielkie za tak szybkie pomoce i odpowiedzi z tym problemem . Mam nadzieję że niedługo dołączę do grona grającego w sieci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum