Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Dziś praktycznie nie będzie komentarza. W sumie miałem iść przed północą spać, a namówiłem się na ten 150 minutowy patrol... Wytrzymałem, film nakręciłem i jutro zaczynam montaż Film z patrolu u Finka...
Będzie wersja DVD rip i DVD specjalnie dla Wolfxa.
Nie lubię takich misji. Aha. I 3 torpedy dostały zły zapalnik. W tym FAT, który... 4-5 razy przeszedł pod celem...
1.JPG Start
Plik ściągnięto 105 raz(y) 35.73 KB
2.JPG Pierwszy
Plik ściągnięto 106 raz(y) 34.73 KB
3.JPG Drugi
Plik ściągnięto 99 raz(y) 35.9 KB
4.JPG Efekt zabawy z DD
Plik ściągnięto 103 raz(y) 131.17 KB
5.JPG Duży dostał 1 torpedę
Plik ściągnięto 99 raz(y) 26.3 KB
6.JPG Dwa kolejne merchy
Plik ściągnięto 93 raz(y) 56.79 KB
7.JPG Ostatni merch. Pomyliłem najpierw torpedę i przeszła mu 1 pod kilem. A miałem jeszcze 1 dorwać...
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#2 Wysłany: 15 Luty 2010, 01:57
Więc płyniemy kolejną misję wygląda to prawie tak jak byśmy cumowali obok siebie ,cała naprzód kurs W .Nagle spostrzegam że sub na moim kursie stoi ledwo co udało mi się go ominąć a już siedziałem na kolejnym Na szczęście nie ponieśliśmy uszkodzeń i mogliśmy kontynuować patrol.
Samo wejście do konwoju okazało się dla mnie banalnie proste z racji że Matrose został wykryty ja miałem drogę wolną i wykorzystałem to w miarę moich skromnych umiejętności .Niestety Gregory został wykryty i zatopiony zaraz na podejściu,Matrose zaś mimo że eskorta cały czas miała go na talerzu i obrzucany był ciężko naprawdę długo się trzymał lecz i on poległ.
A Finek walczył topił i w międzyczasie czytając kręcił film instruktażowy o który go poprosiłem co ciekawsze nie dość że bawił się z DD-kiem w berka,to wszedł do konwoju i po jego przejściu podjął pogoń i topił dalej odpływające frachty
SH3Img@15-2-2010_1.1.21_937.jpg Tak kończy ostatni cel Finka
Plik ściągnięto 102 raz(y) 349.07 KB
SH3Img@15-2-2010_0.44.8_750.jpg
Plik ściągnięto 105 raz(y) 427.35 KB
SH3Img@15-2-2010_0.44.1_812.jpg
Plik ściągnięto 98 raz(y) 412.22 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Renegat 15 Luty 2010, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#3 Wysłany: 15 Luty 2010, 10:22
No widzę że nieźle tam pomietliście
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Przekombinowałem. Zły zoom dobrałem i... cóż. Ekran gry nie zajmuje większej części obrazu.. Zapomniałem, że okular kamery prezentuje 3/4 rzeczywistego obrazu ..A więc trochę źle ustawione i przez to....:/
Nagrać nagrało, ale nienajlepszy kontrast złapało.... Ale chyba da się coś zrobić... Choć prawdopodobnie będę musiał napisy dograć. Następnym razem chyba oprócz postawienia kamery chyba jeszcze jakimś programem będę grę nagrywał....
Choć z drugiej strony, jak dodam napisy, powinno być to, co chciałem pokazać. Bo nie chodzi o sam ruch okrętu, celowanie i tego typu sprawy... Ale o samo działanie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum