Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 17 Luty 2010, 18:44 Program do edycji filmów
Witam
Potrzebuje pomocy bo chce zrobić krotki film np. na YouTube , czyli potrzebuje programu do edycji filmów. Ok za dużo powiedziane filmiki amatorskie.
Mam już coś VirtualDub podobno niezły ale ja go nie kumam szukam instrukcji po polsku albo pomocnej dłoni .Czy ktoś pracuje na takim programie?
Szukam pomocy w wyborze programu albo przy nauce obsługi VirtalDub.
Oczywiście sugestie co do innego programu są miło wskazane.
Dużo raczej nie wniosę do tematu, ale kumpel zajmujący się robieniem krótkich (efektownych) filmików z prezentacji ślubnej wspominał, iż po sporych przeprawach pracuje teraz na Sony Vegas Studio czy coś takiego.
Jeśli byś chciał jednak coś więcej info o tym to mogę go podpytać o szczegóły...
Pozdrawiam hej
Imię: Maciej Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 121 Skąd: Lublin
#3 Wysłany: 18 Luty 2010, 09:01
poszukaj na freewarefiles.com
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 20 Luty 2010, 16:07 Re: Program do edycji filmów
PL_Markow napisał/a:
Mam już coś VirtualDub podobno niezły ale ja go nie kumam szukam instrukcji po polsku albo pomocnej dłoni .Czy ktoś pracuje na takim programie?
Szukam pomocy w wyborze programu albo przy nauce obsługi VirtalDub.
Ja pracuję w VD. Co potrzebujesz zrobić? Na początek wpisz w google VirtualDub pluginy i je zassaj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum