Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Darek
#1 Wysłany: 26 Marzec 2010, 22:50 ... A ja nie mogę zokńczyć misji.
Robię misje Przybrzeżne wody brytyjskie, zaraz po kampani na Polskę, zatopiłem statków i okrętów co nie miara i dostałem rozkaz powrotu do bazy bez podejmowania jakichkolwiek działań. Tak reż zrobiłem, wpłynąłem Kiel, i... Nie mogę zakończyć misji. Napis ZAWIŃ DO PORTU jest nieaktywny. Mogę tylko skorzystać z opcji UZUPEŁNIJ ZAPASY lub ANULUJ. Czy ktoś z Kolegow wie dlaczego tak się dzieje i jaka jest na to rada by móc grać dalej? A może to kwestia zabezpieczeń DRM? Ja gram bez połączenia internetowego, choć wersję mam oryginalną z EMPI-ku' ale komp od neta jest za cienki na tę grę, natomiast ten na którym gram nie ma polączenia z siecią net. Proszę o pomoc.
Dziękuję.
Darek.
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#2 Wysłany: 26 Marzec 2010, 22:54 Re: ... A ja nie mogę zokńczyć misji.
Darek200364 napisał/a:
Robię misje Przybrzeżne wody brytyjskie, zaraz po kampani na Polskę, zatopiłem statków i okrętów co nie miara i dostałem rozkaz powrotu do bazy bez podejmowania jakichkolwiek działań. Tak reż zrobiłem, wpłynąłem Kiel, i... Nie mogę zakończyć misji. Napis ZAWIŃ DO PORTU jest nieaktywny. Mogę tylko skorzystać z opcji UZUPEŁNIJ ZAPASY lub ANULUJ. Czy ktoś z Kolegow wie dlaczego tak się dzieje i jaka jest na to rada by móc grać dalej? A może to kwestia zabezpieczeń DRM? Ja gram bez połączenia internetowego, choć wersję mam oryginalną z EMPI-ku' ale komp od neta jest za cienki na tę grę, natomiast ten na którym gram nie ma polączenia z siecią net. Proszę o pomoc.
Dziękuję.
Darek.
Z tego co sie orientuje jak dostajemy juz misje WODY BRYTYJSKIE to naszym macierzystym portem nie jest już Kiel lecz Wilhelmshaven.
Po 1 po zdobyciu polski juz tam nie pływa praktycznie nic polskiego.
Po 2 za dużo roboty by było z przepływaniuem przez kanał kiloński jeśli wydarzenia nie działby się na morzu Bałtyckim.
Twój port do któego powinieneś cumować powinien byc oznaczony takim duzym kwadratem obróconym o 45 stopni z sylwetka Okrętu Podwodnego.
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum