Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#1 Wysłany: 28 Marzec 2010, 20:56 sh3
czy jest w jakims modzie lub poprostu sam okret do dodania
1-chodzi mi o pancernik francuski klasy richelieu?
2- czy mozna dodac sobie hood-a do czystego sh3 bez instalowania gwx?
Chodzi mi o to czy jest osobny link z jednostka HMS Hood
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 28 Marzec 2010, 22:53
A ja mam pytanie do twoich pytań - po co Ci to?
GWX ma rozbudowaną kampanię z tymi jednostkami, i to jest poważny atut tego modu.
Jak wrzucisz samodzielnie takie jednostki to spotkasz je wyłącznie.... w misjach single player, które sobie na dodatek sam musisz zaprojektować. Bo gra ich nie ma zaprojektowanych.
Więc, po co Ci osobne jednostki?
Po co sobie tak życie utrudniać?
A tak w ogóle i z ciekawości, to w jakim ty wieku właściwie jesteś? (znaczy ile masz lat)
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 28 Marzec 2010, 22:55, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#4 Wysłany: 29 Marzec 2010, 14:29
spoko mi to nie przeszkadza
lat 16
miejscowosc Gdynia
imie Adam
Lubie ogolnie grac w gry z 2 wś
A po co ci moj wiek?
Po co mi to?, zeby ogolnie gra zawierala wiecej jednostek
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#5 Wysłany: 29 Marzec 2010, 17:19
Hunter_Silent13 napisał/a:
A po co ci moj wiek?
Po co mi to?, zeby ogolnie gra zawierala wiecej jednostek
Bo jak byś miał lat 11 to bym się nie silił na jakieś sensowne tłumaczenia.
Jeszcze raz: mimo że pliki tych jednostek będą w katalogu, to gra nie będzie z nich korzystała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum