Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 21 Maj 2010, 16:12 Niemogę się zalogować
Witam mam taki problem niemogę sobie zagrać w silent hunter 4 przez neta bo pisze że mam zły klucz licencyjny siedzę nad tym godzinę i mnie szlak tarfia.W grze wpisuję login hasło klucz i nic dalej zły klucz licencyjny .Zarejestrowałem się na ubi i wpisuje te dane które podawałem przy rejestracji i piszę że zły klucz licencyjny.Ręce mi opadają i mnie trafia szlag.
Co ja mam z tym zrobic pomóżcie
Więc Tobie napisałem, łap za telefon i dzwoń lub
pisz maila. Prawdopodobnie poproszą o zdjęcie gry i
instrukcji z kluczem. Ale zapewniam że wyślą nowy,
działający klucz bo już ten temat na forum
był kilka razy przerabiany.
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#8 Wysłany: 21 Maj 2010, 20:07
Ja zrobiłem tak.
Zalogowałem sie na cenedze i zarejstrowałem kodem z tyłu instrukcji te SHIV na moje konto. Potem wysłałem im maila ze nie miałem dołaczonego seriala do gry. Odpisali wysyłając mi CD-Keya mailem, zapisałem na karteczce i mam : )
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Holera miałem konto na cenega tylko że zapomniałem hasła i loginu no i teraz raczej cd keya niedostane.Ale co to jest jak kupuję się grę to cd key powinien być w pudełku a nie kurcze kombinowanie na dziesiątą stronę pozostaje mi chyba jeszcze telefon z którego chyba skorzystam i zrobię im hot line.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#13 Wysłany: 22 Maj 2010, 14:17
Teraz to mozecie sobie dzwonic, takie sprawy to robi sie od pn do pt i to do 16
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum