Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
"Cape Charles"
U-BOOTY: IXB (1941) CZAS MISJI: 2 godz
11/12/1942 g. 5:30
POGODA: czesciowe zachmurzenie, silny wiatr
Jeden z kolejnych konwoji z pomoca kieruje sie wprost na Atlantyk, by przebyc dluga i niebezpieczna droge i pomoc okupowanej Europie. Jednak jeszcze konwoj nie opuscil dobrze wschodniego wybrzeza Ameryki, a juz znalazl sie w niebezpieczenstwie.
---ODPRAWA---
Element zaskoczenia to polowa sukcesu, wiec musimy atakowac tam gdzie wrog kompletnie sie tego niespodziewa. Na wasze stado niedaleko Cape Charles kieruje sie jeden z konwoji.
Patrol był nawet fajny, ale ja i Drzymek mieliśmy straszengo zeza, i nic nie trafialiśmy. Ja tego Old Passanger Linera zatopiłem bo był blisko, i dziwnie krążył. Drzymek walnął KIA krótko przed końcem, a Davlol był straaaasznie rozgadany .
tabela 1.jpg tabela 1
Plik ściągnięto 155 raz(y) 55.08 KB
tabela 2.jpg tabela 2
Plik ściągnięto 143 raz(y) 72.21 KB
Dobicie Pasażera.JPG Dobijanie pasażera
Plik ściągnięto 152 raz(y) 38.96 KB
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 6 Czerwiec 2010, 14:03, w całości zmieniany 2 razy
Heh ale się wkurzyłem zeza miałem niesamowitego. Ale patrol fajny pełno samolotów i krążownik płynący z prędkością 30w. Kurde 5 min przed końcem mnie zatopili Tylko ja zatonołem
Screenshot_3.jpg krążownik
Plik ściągnięto 160 raz(y) 117.87 KB
Screenshot_4.jpg Statek który mnie zatopił
Plik ściągnięto 157 raz(y) 86.31 KB
Screenshot_5.jpg Tonący statek zatopiony przez davlola
Plik ściągnięto 146 raz(y) 139.36 KB
Screenshot_6.jpg Już prawie na dnie
Plik ściągnięto 157 raz(y) 140.44 KB
Screenshot_1.jpg Davlol :)
Plik ściągnięto 159 raz(y) 78.27 KB
Ostatnio zmieniony przez Drzymek 5 Czerwiec 2010, 23:40, w całości zmieniany 3 razy
Grzeczni, nie grzeczny - gadać "pod wodą" na temat typu "a ja zaraz ten statek trafie", "dostał dziad 2 torpedy i się pali" - nie wolno, tak ustaliliśmy kiedyś większością głosów.
Co do mikrofonu na klawisz, tak jest podane nawet podczas "konfiguracji" ventrilo.
Aha i do autora raportu - popatrz już niektórzy mają PL_ przed nickiem (np. Iroks)
No to tyle ode mnie, Finek wróci to was poustawia
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 6 Czerwiec 2010, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Widzę, że musi wrócić zły Finek i siedzieć na wami podczas patroli wy gaduły
Może odrobina fair-play.
A jak chcecie się pobawić i pogadać, kto broni popłynąć patrol nierankingowy? Zrobi się potem z niego również raport i będzie też miło.
Ale jak gramy w rankingu, to są pewne zasady, których proszę przestrzegać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum